Gecertificeerde trainingen bij Epic Agility

Agile en Scrum Training,
Advies en Coaching

Elke dag een beetje beter in Marketing, HR, Sales en IT

Gecertificeerd door

Hoi! Wij zijn Epic Agility

Wij maken de werkende wereld elke dag een beetje beter

Wat wij brengen is Business Agility en wij geloven dat jij de beste Resultaten haalt als iedereen met Passie en Vrijheid werkt. Wij helpen daarvoor met Agile coaching binnen Marketing, HR, Sales en IT. Wij hebben jaren hands-on ervaring in tientallen Agile transformaties en honderden trainingen.

Binnen organisaties is Epic Agility actief op verschillende niveaus: van C-level en senior management tot het coachen van één Agile team. Wij doen dit voor marketing- en business teams, business operations of productieteams. En natuurlijk coachen we ook teams binnen de IT.

Bij Epic Agility doen we de dingen net een beetje anders en vooral elke dag een beetje beter. Wij leveren de beste Team Coaches om jouw werkwijze te helpen versnellen en verbeteren. Jouw team, afdeling of organisatie gaat van: Goed naar Beter, van Business Agility naar Epic Agility. We komen dus niet zomaar Scrum of Agile uitrollen.

Het is jouw werkwijze, wij helpen versnellen!

Wat wij bieden

Ons Epic aanbod

Certified Agile Trainingen

Ontwikkel jezelf met een van onze internationaal gecertificeerde trainingen. Wij geven verschillende Scrum.org, Scaled Agile, Scrum Alliance, KanBan en ICAgile trainingen op verschillende niveau’s.

Workshops

In enkele uren jezelf meester maken in een specifiek onderwerp met één van onze korte workshops. Onze workshops zijn ook mogelijk tijdens een teambuilding of bedrijfsuitje.

Coaching

Een medewerker helpen om meer impact te maken of begeleiding van een complete Agile implementatie binnen verschillende afdelingen, van enkele uren tot hele teams aan Agile Coaches.

Recruitment

Een tijdelijke Scrum Master, een interim Transformatie Coach of een compleet team van Agile Coaches. Voor iedere Agile professional hebben wij een gepaste invulling.

Ontwikkel je carrière

Een leven lang leren begint bij nieuwsgierigheid naar nieuwe onderwerpen. Leer nieuwe vaardigheden en skills in onze gecertificeerde trainingen. Al ervaren? Kijk dan eens naar de advanced trainingen.

Til jouw team naar een hoger niveau

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ontwikkel en boost je team om het beste team ooit te worden. Of verrijk je teamdag met een leerzame workshop.

trainingen gegeven

voor onze trainingen

medewerkers gecoacht

Ervaringen

Wat anderen vonden

Tessa Visser

Product Owner Training

Professional and very interactive training. The trainer is very high skilled and we have learned a lot in two days. Everything was very well taken care off, from an elaborate lunch to a nice end of the day with a drink. Would highly recommend to all colleagues and acquaintances.

Arthur de Kanter

Certified Agile Leadership – ETO

Ik heb me 3 dagen online ondergedompeld in CAL-ETO. Zeer intensief, bijzonder energiek en ondanks de virtuele ontmoeting super leerzaam en afwisselend. Met een leuke kleine groep, waardoor veel ruimte voor interactie.

Veelgestelde vragen

Dit wil je ongetwijfeld weten

Zijn de trainingen online of fysiek?

Al onze trainingen zijn weer op locatie! Op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal is onze ruime trainingsruimte volledig uitgerust voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op of bekijk onze agenda voor reeds online geplande trainingen.

Is Agile wel iets voor mij?

Agile is niet één training of oefening, het is een gedachtengoed een manier van werken. Hierbij wordt uitgegaan van korte cyclische verbeteringen en feedbackloops om ze snel op te kunnen leveren, feedback op te halen en te verbeteren. Processen worden inzichtelijk en keuzes worden afgewogen gemaakt. Hierdoor is Agile werken dan ook niet alleen geschikt voor mensen in de IT, waar het oorspronkelijk wel ontstaan is.

Voor ieder niveau hebben wij een passende training in ons aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld de Personal KanBan workshop om je persoonlijke agenda en huishouden op orde te krijgen. En voor de echte Agile Professional bieden we de ICAgile Agile Certified Coach training aan.

In welke taal geven jullie de training?

Al onze trainingen zijn standaard in het Nederlands, maar onze meest populaire trainingen faciliteren we ook in het Engels. Sowieso is al ons trainingsmateriaal Engelstalig, want vaak maak je het examen ook in het Engels. En ben je met een groepje van minimaal 5 teamleden of collega’s, dan kunnen we ook een training op maat leveren.

Mijn training staat er niet tussen

Iedere maand voegen wij nieuwe trainingen toe. Mis jij een bepaalde training in ons aanbod, laat het ons weten en wellicht kunnen we deze versneld toevoegen.

  • Scrum training
  • Agile training
  • Kanban training
  • SAFe training
  • Workshops

Start jouw groei

Laat je inspireren en blijf altijd leren

Ontwikkel jouw carrière als een Agile pro

Van kleine workshops van enkele uren tot meerdaagse intensieve internationaal gecertificeerde Agile trainingen, voor iedere behoefte en budget hebben wij een passende training. Wat alle trainingen gemeen hebben is dat ze je allemaal concreet helpen om jouw werk met plezier efficiënter en effectiever te doen. Ben je met 5 personen of meer of wil je een training afgestemd op jouw organisatie? We praten je graag bij over incompany en maatwerk trainingen.

Aankomende trainingen