Het is feest!

De tijd is voorbij gevlogen! Epic Agility bestaat vandaag 2 jaar! Wat zijn we trots op de resultaten die we hebben behaald de afgelopen tijd. Op de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt, op de mensen die we hebben aangetrokken bij ons team, maar vooral op de gave projecten die we hebben mogen doen bij onze klanten.

Hierbij voor iedereen waar we voor werken en gewerkt hebben: bedankt voor het vertrouwen! Wat onwijs gaaf om een deel van jullie organisatie / team te mogen uitmaken en om ons eigen motto te mogen waarmaken: Elke dag een beetje beter!

Op naar de volgende mijlpaal!

Neem contact op!Over Epic Agility

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!