Tijd voor champagne! Vandaag heeft Teun Janssen zijn handtekening gezet en zal zijn snel voegen bij de Epic Agilty tribe.

Wie is Teun?

Als coach en trainer heeft Teun al menig individu en team begeleid om meer uit zichzelf en uit elkaar te halen. In het begin van zijn carrière heeft Teun zich vooral bezig gehouden met het individueel blootleggen van persoonlijke waarden en kwaliteiten om vanuit dit startpunt mensen te bewegen naar een authentieker leven. Later vond hij zijn uitdaging in het coachen van teams. Bij klanten, zoals DELA, DNWG, Winclove en Bravis Ziekenhuis, kreeg Teun de vraag om meer uit het team of mens te halen om de samenwerking te bevorderen. Door de mens achter de werknemer te zien, vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik weet Teun in korte tijd de mooiste resultaten te bereiken.

Agile Mindset

Teun is ervan overtuigd dat de Agile mindset een fantastische manier is om als team nog beter met elkaar samen te werken en daardoor dus betere resultaten te boeken. Het vergt een Grow-Mindset van de teamleden, maar wordt dit wordt juist door dit framework enorm gestimuleerd. Door de korte feedback-loops leer je beter naar je jezelf, de ander en het team te kijken, ervan te leren om er vervolgens de juiste acties aan te verbinden. Maar alleen het framework is niet genoeg. De uitdaging zit hem in de het faciliterenen begeleiden van dergelijk processen. En dat maakt dit voor Teun hele mooie uitdagingen.

24 UUR MET – Persoonlijk Leiderschap programma

Teun werkt het prettigst wanneer er aandacht besteed kan worden voor het essentiële. Met deze gedachten is het ’24 UUR MET’ concept in het leven geroepen. Stel jezelf voor: 24 uur in de natuur, offline en ver weg van afleiding. In deze 24 uur is het startschot voor een persoonlijk leiderschap programma wat je als mens inzicht geeft, focus creëert en met meer zelfvertrouwen stappen kunt zetten naar een jouw levensmissie. Met in het achterhoofd: ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’.

Welkom Teun en veel plezier bij Epic Agility.

Wil je meer weten over Teun, dan kun je hier luisteren naar een interview in deze podcast. Veel luisterplezier!

Meer weten over Teun!Meer weten over de 24 UUR MET!

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!