Epic Agility werkt waarden gedreven en we staan voor het volgende: ‘De werkende wereld veranderen, elke dag een beetje beter’. Deze waarden vormen samen de bedrijfscultuur en helpen ons team bij het verbeteren van de dienstverlening en onderlinge samenwerking.

Om ons DNA duidelijk te schetsen hebben we de waarden uitgeschreven. Want bij Epic:

hebben we plezier met elkaar en met onze relaties;

Zowel binnen het team van Epic Agility als bij onze klanten werken we graag samen op basis van een positieve instelling en met humor, omdat wij geloven dat plezier werkt. Plezier activeert jouw lerend vermogen en creëert een sfeer waarin hoge productiviteit en de ruimte voor creativiteit realiseerbaar is. De basis voor een gezonde samenwerking.

Maken we liever impact dan uren;

We zijn niet enkel aanwezig om een plek op te vullen. Wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar een manier om vanuit onze rol de meeste impact te maken. Heel simpel; door onze inzet moet je simpelweg beter, sneller of effectiever worden.

Is onze basis vertrouwen, durven wij kwetsbaar te zijn en werken wij volledig transparant;

Als je vertrouwen hebt hoef je niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten. Vanuit vertrouwen is er lef. Lef om jezelf kwetsbaar op te stellen, zichtbaar en transparant te zijn. Voor ons dé manier om elkaar te helpen in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Helpen we elkaar succesvol te zijn en optimaal te leren van onze fouten;

De grootste fout die je kunt maken is bang zijn om een fout te maken. Wij stimuleren elkaar om uit onze comfort zone te stappen en nieuwe dingen te gaan doen. Dat gaat ook gepaard met fouten maken. Maar het is pas een fout als je er niets van leert. Dus fouten maken moet!

Streven we naar de hoogste kwaliteit;

Wat we doen, doen we goed. Daarbij besparen we niet op materiaal om ons werk te doen en besteden tijd aan activiteiten ten stimulering van teamdynamiek en onderlinge verbindingen.

Is jouw idee een goed idee, dus maak het waar.

We schatten elkaar op waarde en vertrouwen erop dat we vanuit de juiste intenties ondernemen. Hierin denken we in kansen en mogelijkheden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er wordt persoonlijk leiderschap van je verwacht. 

Deze waarden komen samen in het volgende plaatje:

Epic Agility - Epic collega's

Voel jij je verwant met onze waarden? We zijn altijd op zoek naar wederzijds versterkende, mooie, nieuwe samenwerkingen en komen daarom graag met je in contact. Stuur een mail naar info@epicagility.nl zodat we samen Epic Shit kunnen doen.

Neem contact op!Ons team!

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!