Epic Kerstcadeau

Het wordt vroeg donker, de kaarsjes gaan aan en de feestdagen staan bijna voor de deur! Een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Maar ook een moment om  vooruit te kijken. Waar droom jij van in 2020?

Zoals inmiddels wel bekend, delen wij bij Epic Agility graag onze kennis. Immers: wij maken graag de werkende wereld elke dag een beetje beter!  Daarom geven wij jou een waardevol Kerstcadeau. Boost 2020 met een verdieping van je kennis! Ontvang 20% korting op  een training naar keuze! Ga naar ons trainingsoverzicht en gebruik de kortingscode Epic2020

We zijn erg benieuwd waarin jij wilt verbeteren komend jaar en we ontmoeten je graag op ons kantoor in Amsterdam.

Neem contact op!Over Epic Agility

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!