Vattenfall Solar Team Case Study

Het Vattenfall Solar team is een team van 16 studenten aan de TU Delft. Zij hebben allemaal hun bachelor afgerond en staan op het punt om aan hun master te beginnen. Maar voordat zij verder gaan studeren, gaan zij op een andere missie: het bouwen van een auto die volledig rijdt op zonne-energie!

Niek Hogenboom neemt je in deze case study mee in de wereld van high- end technologieën, innovatie en de kracht van een goed team. Hij vertelt enthousiast over de ambities en uitdagingen van het Vattenfall Solar Team en hoe Scrum bijdraagt om hun droom te verwezenlijken.

Download nu de hele Case Study

Neem contact op!Ons team!

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!