Agile Coaching & Detachering

Zodat jouw team nú door kan

  • Scrum Masters en Agile Coaches
  • Bakken ervaring bij soortgelijke bedrijven
  • Voor Marketing, HR, Sales en IT teams

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor

Interim naar vast, de perfecte tussenoplossing

Om bedrijven in hun Agile transitie te ondersteunen biedt Epic Agility de mogelijkheid om met een flexibele arbeidskracht de periode te overbruggen tot de perfecte kandidaat is gevonden. Op deze manier haal je de druk van de ketel, lopen projecten geen vertraging op en kun je ondertussen rustig de tijd nemen om de geschikte kandidaat te vinden.

Een aantal voordelen van een interim Agile Coach
Hij of zij:

  • 9Kan snel en eenvoudig starten
  • 9Heeft enorm veel ervaring bij soortgelijke bedrijven
  • 9Werkt met een scherp tarief

    (vanaf € 80/uur all-in)

  • 9Is flexibel in zijn of haar uren

Onze coaches zijn flexibel in beschikbare uren (vanaf 4 uur per week, minimaal 1 maand) en inzetbaarheid, waardoor je altijd kunt stoppen als de (werk)situatie daarom vraagt. En is de coach ziek of heb je behoefte aan meer coaches? Geen probleem, er is altijd een back-up beschikbaar die het werk kan overnemen.

Het inwerken

Onboardingproces

Heb je de juiste kandidaat gevonden? Dan kan de interim Agile Coach het onboardingproces op zich nemen. Het selecteren van de juiste kandidaat is lastig, maar in een wereld waarin talent een keuze heeft en regelmatig van baan verandert, is succesvol instromen nog belangrijker geworden. De interim Agile Coaches van Epic Agility hechten dan ook grote waarde aan en hebben veel ervaring met het onboardingproces, dat verder gaat dan het regelen van de praktische zaken. Ze laten de nieuwe coach zo succesvol mogelijk in de organisatie landen, waardoor deze sneller productief is, zich meer betrokken voelt en minder snel zal vertrekken.

Daarnaast wordt de kandidaat in staat gesteld om kosteloos twee gecertificeerde trainingen bij ons te volgen, zodat zijn/haar kennisniveau up-to-date is. Tot slot beschikken wij over een gigantisch netwerk, zodat wij ten alle tijden een geschikte kandidaat kunnen leveren.

Met een interim Agile Coach los je direct het probleem op, zónder de hoge kosten

Onze beschikbare Agile rollen

Scrum Master

Epic Agility heeft een vaste poel van de beste Scrum Masters. Naast onze eigen Scrum Masters werken we ook met associates en hebben we vele andere specialisten tot onze beschikking. Ben jij op zoek naar een tijdelijke Scrum Master of zie je deze rol liever extern vervuld? Wij kunnen samen kijken wat de beste manier is om jouw behoefte te beantwoorden.

Agile Coach

Een Agile Coach helpt jouw team(s) met het toepassen van Agile werken. Agile werken vraagt om discipline en draagvlak. Om te zorgen dat de beste resultaten worden behaald, is vaak een gedragsverandering nodig om de nieuwe methodieken te accepteren en toe te passen. Een Agile Coach brengt tijd met een team door en helpt hen om bewuster te worden van hoe Agile het team kan helpen om tot betere resultaten te komen.

Onze beschikbare Epic Superhelden

Beschikbaar per 1-5-2024

Martijn

Scrum Master

Ervaring met teams in de zorgsector

Beschikbaar per 1-6-2024

Niels

Scrum Master

Ervaring met meerdere internationale Agile teams

Nu een Scrum Master of Agile Coach nodig?

Business Unit Manager Ruben Brinkman staat voor je klaar.