Elke dag een beetje beter,
dat begint bij jou

Om beter te worden, wil je blijven ontwikkelen en leren. Daarom werken wij met de grootste en meest vooraanstaande organisaties die onze Agile en Scrum training certificeren: Scrum Alliance, Scrum.org, Scaled Agile, ICAgile en Kanban University.

En onze trainingen geven we natuurlijk ook een Agile invulling, zodat we voldoen aan jouw specifieke leerwensen. Zo helpen wij jou om impact te maken in je werk!

“Degenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degenen die dat ook doen.” – Steve Jobs

Het aanbod

Onze ruime keuze aan Scrum en Agile trainingen

Agile Methods

 

Ga je Agile werken en heb je een goede introductie nodig? Of wil je de echt fijne kneepjes van een framework leren? Met onze trainingen breng je Agile van theorie naar de praktijk van jouw werk.

Product & Innovatie

 

Wil je het product de meeste waarde meegeven bij oplevering, maar mis je de know-how over hoe je dat aanpakt? Onze Product & Innovatie trainingen helpen je structuur aan te brengen in je werk, het stakeholder speelveld te managen en hoe je het product doorontwikkelt.

Coachen & Faciliteren

 

Verlopen sessies stroef? Is de teamdynamiek ver te zoeken? Of blijkt dat ieder gemaakte afspraken anders heeft begrepen? In Coach en Facilitator trainingen doorleef je zelf in de training hoe ruis ontstaat, welke tactieken wanneer werken en hoe je dat alles begeleidt als een pro.

Leiderschap & Verandering

 

Wil je effectiever leiden, zodat je teams hun beste werk opleveren? Of begeleid je een transformatie op organisatieniveau? Met onze trainingen leer je alles over servant leadership, teamautonomie, hoe je het team in hun kracht zet en hoe je de organisatie als systeem verbetert.

Kiezen voor

Epic Agility als opleider

Z

9,3 scoren onze trainingen gemiddeld

We trainen met plezier en passie!

Z

Meer dan 25 verschillende Agile en Scrum trainingen

Gecertificeerd door Scrum.org, Scrum Alliance, Scaled Agile, Kanban University en ICAgile.

Z

500+ Agile trainingen reeds gegeven

Zowel maatwerk incompany trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam.

Z

Impact op meer dan 5000 medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile transities, tot individuele coaching.

Meer weten over maatwerk en incompany trainingen?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op