Productiviteit, Leiderschap, Agile & Scrum Trainingen

Laat jouw team excelleren met trainingen van wereldklasse

Elke dag een beetje beter, Epic Agility

Wij helpen jouw organisatie ontwikkelen met de beste trainingen

Gecertificeerde trainingen bij Epic Agility

Bij Epic Agility zijn we gespecialiseerd in het bieden van worldclass Scrum-, Agile-, Productiviteit- en leiderschapstrainingen. Onze gecertificeerde trainers leren jouw de vaardigheden en kennis om uit te blinken in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Deze organisaties trainen al bij ons

trainingen gegeven

voor onze trainingen

medewerkers gecoacht

Ons trainigsaanbod

Ontwikkel jouw carrière of team

Neem deel aan onze trainingen en leer de vaardigheden die je helpen te excelleren.

Trainingsadvies nodig?
We zijn er voor je

Veelgestelde vragen

Dit wil je ongetwijfeld weten

Zijn de trainingen online of fysiek?

Al onze trainingen zijn weer op locatie! Op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal is onze ruime trainingsruimte volledig uitgerust voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op of bekijk onze agenda voor reeds online geplande trainingen.

Is Agile wel iets voor mij?

Agile is niet één training of oefening, het is een gedachtengoed een manier van werken. Hierbij wordt uitgegaan van korte cyclische verbeteringen en feedbackloops om ze snel op te kunnen leveren, feedback op te halen en te verbeteren. Processen worden inzichtelijk en keuzes worden afgewogen gemaakt. Hierdoor is Agile werken dan ook niet alleen geschikt voor mensen in de IT, waar het oorspronkelijk wel ontstaan is.

Voor ieder niveau hebben wij een passende training in ons aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld de Personal KanBan workshop om je persoonlijke agenda en huishouden op orde te krijgen. En voor de echte Agile Professional bieden we de ICAgile Agile Certified Coach training aan.

In welke taal geven jullie de training?

Al onze trainingen zijn standaard in het Nederlands, maar onze meest populaire trainingen faciliteren we ook in het Engels. Sowieso is al ons trainingsmateriaal Engelstalig, want vaak maak je het examen ook in het Engels. En ben je met een groepje van minimaal 5 teamleden of collega’s, dan kunnen we ook een training op maat leveren.

Mijn training staat er niet tussen

Iedere maand voegen wij nieuwe trainingen toe. Mis jij een bepaalde training in ons aanbod, laat het ons weten en wellicht kunnen we deze versneld toevoegen.