Agile is een  populaire term. Maar wat is Agile werken nu precies? Het is een bewezen middel om een ondernemende en effectieve cultuur en structuur in je bedrijf te faciliteren.Om dit te kunnen realiseren, is het nodig om op basis van 4 assen een verander plan voor de organisatie op te stellen en uit te voeren.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Epic Agility zorgt ervoor dat de Agile transformatie vanaf het begin wordt geborgd bij haar klanten.  We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid. Gedurende de hele transformatie zorgen wij voor de juiste Agile coaching en  geven we advies die past bij jouw werkwijze.

Epic Agility heeft zeer ruime en brede ervaring met Agile coaching binnen Marketing, HR, Sales en IT. In onze opdrachten vervullen wij de rol van team- of organisatie coach en herkennen daarom de uitdagingen en valkuilen van een ProductOwner, ScrumMaster, Agile coach en Agile leider. Onze coaching is gericht op het begeleiden van interne mensen. Wij geloven erin dat een Agile transformatie slaagt als dit met eigen mensen vanaf het begin wordt vormgegeven. Onze intensieve begeleiding aan het begin van het traject zorgt ervoor dat jouw mensen klaar zijn om de Agile transformatie aan te kunnen. Gedurende het traject wordt onze coaching afgebouwd. Wij zijn succesvol als jij zonder ons verder kunt!

Daarom hanteren wij een aanpak die gericht is op een Agile manier van werken voor de héle organisatie. Op maat en in samenwerking met de opdrachtgever. In de basis zijn onze coaches en trainers gedreven om impact te maken. Beter gezegd: om jouw organisatie te helpen meer impact te maken!

1.


Inzicht in de huidige situatie (Agile nulmeting)

2.


Een purpose gedreven en doelgerichte verander planning met de opdrachtgever in het verander team

3.


De juiste Agile coaching en training programma’s inrichten en uitvoeren

4.


De voortgang, groei en resultaten meten en bijsturen met het verander team, op een Agile manier van werken