Agile Team Coaching


Agile Organisatie Coaching


Agile is populair. Het is een bewezen middel om een ondernemende en effectieve cultuur en structuur in je bedrijf te faciliteren.Daarvoor is het nodig dat er op een gedegen manier op 4 assen een verander planning voor de organisatie ingeregeld wordt.

Dit doen wij door de Agile transformatie vanaf het begin te borgen bij onze klanten. We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.
Binnen Epic Agility zit zeer brede en ruime ervaring met Agile coaching. In onze opdrachten vervullen wij de rol van team- of organisatie coach en herkennen daarom de uitdagingen en valkuilen van een ProductOwner, ScrumMaster, Agile coach en Agile leider. Onze coaching is gericht op het begeleiden van interne mensen. Wij geloven erin dat een Agile transformatie slaagt als dit met eigen mensen vanaf het begin wordt vormgegeven. Intensieve begeleiding aan het begin van het traject, om deze in de loop van de tijd af te bouwen.
Daarom hanteren wij een aanpak die is gericht op een Agile manier van werken voor de héle organisatie. Op maat en in samenwerking met de opdrachtgever. In de basis zijn onze coaches en trainers gedreven om impact te maken. Beter gezegd, uw organisatie te helpen meer impact te maken.
Onze aanpak:
  1. Inzicht in de huidige situatie (Agile nulmeting)
  2. Een purpose gedreven en doelgerichte verander planning met de opdrachtgever in het verander team
  3. De juiste coaching en training programma’s inrichten en uitvoeren
  4. De voortgang, groei en resultaten meten en bijsturen met het verander team, op een Agile manier van werken