Epic Agility erkend als FD Gazelle 2023

door | okt 18, 2023

De eerste FD Gazelle Award is binnen voor Epic Agility, een bedrijf gespecialiseerd in Agile, Scrum en Teamcoaching en training. Daarmee erkent Het Financieele Dagblad dat Epic Agility tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland in 2023 behoort. “Deze erkenning is een bewijs van de passie en vrijheid die we in ons werk leggen en de impact die we daarmee maken op de werkende wereld,” aldus Jeroen Molenaar, oprichter van Epic Agility.

Groei op eigen kracht

De FD Gazelle Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (FD) en worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven binnen Nederland. Maar het gaat niet zomaar om groei. Om in aanmerking te komen voor een Gazelle, moeten bedrijven financieel gezond zijn, gedurende drie jaar ononderbroken omzetgroei laten zien, en dat allemaal op eigen kracht – zonder externe financiering. Het is dus een erkenning die getuigt van buitengewone prestaties op het gebied van ondernemerschap.

Dat Epic Agility zich nu een FD Gazelle mag noemen is te danken aan de opmerkelijke groei en bijdrage aan de zakelijke wereld door Agile coaching en training binnen Marketing, HR, Sales en IT. Molenaar: “Wat ons succes drijft, is onze overtuiging dat iedereen die met passie, vrijheid en dus plezier werkt, de beste resultaten behaalt. Niet alleen onze collega’s zijn daarvan doordrongen, onze opdrachtgevers ook. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en kijk uit naar de grotere impact die we in de toekomst zullen maken.”

Elke dag een beetje beter

Wat Epic Agility onderscheidt, is de missie om de werkende wereld elke dag een beetje te beter te maken. “Business Agility is het streven. We zijn hier niet om ‘gewoon’ Scrum of Agile te implementeren, wij zijn hier om de werkwijze van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen,”, onderstreept Molenaar. “Daarom vind je ons op verschillende niveaus binnen organisaties, van C-Level en senior management tot het coachen van Agile teams en het trainen van Agile professionals.”

Daarvoor biedt het bedrijf een breed scala aan diensten, waaronder gecertificeerde Agile en Scrum trainingen, workshops, coaching en transformatie-advies.

Dit artikel is ook gepubliceerd op Consultancy.nl.

Geschreven door

Epic Agility