Epic Agility sluit zich aan bij ICAgile (en waarom dit goed is voor jou)

door | feb 2, 2021

Goed nieuws! Wij bieden ICAgile gecertificeerde trainingen aan. En daar zijn wij best trots op.

ICAgile is een wereldwijde toonaangevende agile instelling, waar wij ons sinds kort bij hebben mogen aansluiten. ICAgile richt zich op het neerzetten van leerpaden van hoge kwaliteit, die leiden naar ‘Agile mastery’. Hierbij werken zij samen met meer dan 75 wereldwijde experts en mensen uit de praktijk.

En dan nu het goede nieuw voor jou. Vanaf maart kun je bij ons de door ICAgile gecertificeerde trainingen ‘Agile Team Facilitation’ en ‘Agile Coaching’ volgen. Dat betekent dat je niet alleen je agile koffer kunt vullen met waardevolle tools en technieken, maar ook dat je het bekende ICAgile certificaat erbij ontvangt.

Waarom hebben we voor ICAgile gekozen?

ICAgile is echt gericht op het vergroten van vakmanschap in agile coaching en het faciliteren van teams. De focus ligt op het vergroten van je agile mindset en vaardigheden op een manier dat je er direct mee aan de slag kan in de praktijk. Dit gaat veel verder dan alleen kennis tot je nemen. Je ontwikkelt nieuwe competenties, die je in verschillende rollen kunt inzetten. Dat maakt het breed inzetbaar. Met de trainingen van ICAgile weet je zeker dat ze voldoen aan de leerdoelen die door agile experts over de hele wereld zijn vastgesteld en dat het van hoge kwaliteit is. Bovendien zijn we in goed gezelschap van bedrijven zoals Accenture, Capgemini, IBM, Ignite, Salesforce en Management 3.0.

Lees snel verder over onze IC Agile trainingen Agile Team Facilitation en Agile Coaching.

Geschreven door

Bastiaan Smeenk

Een full-stack marketeer met een creatieve mindset en een doorzetters mentaliteit. Bastiaan heeft veel ervaring met digital marketing, growth hacking, branding, reclame en sociale media. Hij streeft altijd naar groei door gegevens te analyseren om de resultaten te verbeteren met behulp van de meest relevante marketingtools en -technieken.