Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Certified Scrum Master ONLINE

13 januari - 14 januari

€1195

Een Scrum master heeft de hard en soft skills om teams te begeleiden richting een Agile en Scrum manier van werken. Deze Certified Scrum Master training is inclusief vooraanstaand certificaat. Deze training is uitermate geschikt voor Scrum Masters die ook buiten IT teams aan de slag willen, denk aan Marketing, HR of Sales.

Als Scrum master help jij teams met continue verbetering. Ook voor de rest van de organisatie ben jij diegene die kan helpen met de juiste toepassing van Scrum. Het faciliterend leiderschap van de Scrum master helpt het team en de organisatie elke dag een beetje beter te worden. Ben jij die ambassadeur van Scrum en Agile werken? Dan is de rol van Scrum master je op het lijf geschreven!

Na deelname aan de training ontvang je jouw CSM certificaat van de Scrum Alliance. Wil jij meer weten over hoe je je certificaat kunt bemachtigen? Klik dan even hier.

Schrijf je nu in voor een CSM training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:

BedrijfZzp'erParticulier

Gegevens

Begin:
13 januari
Einde:
14 januari
Kosten:
€1195
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.epicagility.nl/trainingen/certified-scrummaster/

Organisator

Epic Agility
Telefoon:
020 737 0335
E-mail:
info@epicagility.nl
Website:
epicagility.nl

Overige informatie

Starttijd
09:30
Eindtijd
17:00