Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SAFe Release Train Engineer

7 december | 09:00 - 9 december | 17:00

€2295

Faciliteer en maak end-to-end waardelevering mogelijk via Agile Release Trains (ART’s). Leer hoe je een goed presterende ART kunt ontwerpen door een dienend leider en coach te worden. Dit kan met onze SAFe® 5 Release Train Engineer (RTE) training

Tijdens deze driedaagse training verwerf je een diepgaand inzicht in de rol en verantwoordelijkheden van een Release Train Engineer (RTE) in een SAFe-Enterprise. Onderzoek door ervaringsleer en vele praktische oefeningen de RTE-rol gedurende een Lean-Agile-transformatie en operatie. Leer hoe jij als RTE de ART-processen, ceremonies faciliteert en executeert, management coached en tot slot teams en Scrum Masters invoert in de nieuwe processen en veranderde mindset. Ontdek hoe de RTE een Program Increment (PI) -planningsevenement voorbereid, plant en uitvoert. Een SAFe® PI is een van de belangrijkste formele SAFe® ceremonies voor de afstemming op alle niveaus van een SAFe-organisatie.

De Release Train Engineer (RTE) is een belangrijke proces georiënteerde rol in het Scaled Lean-Agile domein en vereist specifieke verantwoordelijkheden en uitdagingen. Het vraagt tevens nieuwe dingen aanleren en oude dingen afleren.

Tijdens deze 3-daagse SAFe 5.0 Release Train Engineer (RTE) training word je opgeleid tot een volwaardige – gecertificeerde – Release Train Engineer (RTE).

Schrijf je nu in voor een SAFe Release Train Engineer training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:

BedrijfZzp'erParticulier

Gegevens

Begin:
7 december | 09:00
Einde:
9 december | 17:00
Kosten:
€2295
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.epicagility.nl/trainingen/safe-training-safe-release-train-engineer

Organisator

Epic Agility
Telefoon:
020 737 0335
E-mail:
info@epicagility.nl
Website:
epicagility.nl

Overige informatie

Starttijd
09:00
Eindtijd
17:00
Trainer
Roel Peels

Locatie

Epic Agility Office
De Ruijterkade 112-F
Amsterdam, Noord-Holland 1011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 737 0335
Website:
www.epicagility.nl