High Performing Teams Workshops – Restart Na Corona

door | jun 3, 2020

De Corona crisis is een gamechanger in vele opzichten. Hoe ziet het nieuwe normaal er eigenlijk uit in de context van werken met teams?

Onze High Performing Teams workshops helpen bestaande en nieuwe teams in 12 uur de volgende uitdagingen om te zetten in kansen om je als team te ontwikkelen!

1. Een nieuwe start

Teamleden hebben elkaar langere tijd niet fysiek ontmoet. Maar wij gaan geleidelijk aan weer terug naar de werkplekken. Wat gebeurt er dan? Pakt iedereen de draad weer “gewoon” op? Of grijpen wij dit momentum aan om de samenwerking te resetten?

Wij denken dat dit een heel logisch moment is om ingesleten patronen te verruilen voor nieuwe frisse vormen van samenwerking. In de HPT Workshop heeft Epic Agility een uitgebreide set van werkvormen om dit mogelijk te maken. Het team krijgt inzicht in wat goed is en behouden moet blijven en waar het team mee moet beginnen of stoppen.

2. Kleiner team, hogere verwachtingen

Door de economische stagnatie zijn veel tijdelijke en externe contracten beëindigd. De teamleden die wel doorgaan staan voor de uitdaging te blijven presteren en hetzelfde resultaat te leveren. Dat geeft druk en dwingt tot creatieve oplossingen. Met de HPT Workshop trainen wij het team om met dit spanningsveld om te gaan.

3. Slimmer gebruik van technische hulpmiddelen

Het gebruik van online hulpmiddelen is in een razende stroomversnelling gekomen. Teams zullen mee willen groeien en nieuwe mogelijkheden uitnutten. Bij Epic Agility hebben wij ons materiaal in korte tijd volledig kunnen integreren in online trainingen. Door te experimenteren en te oefenen in de praktijk. Elke dag een beetje beter!

Met de HPT Workshop laten wij teams zelf ervaringen opdoen. Dit om te inspireren, om beter te worden en het maximale uit de technische mogelijkheden te halen.

Meer weten? Neem gerust contact op met onze ‘teamdokter’ Rob Paeper (via rob@epicagility.nl) Of bekijk hier de HPT KICKSTART & HPT BOOST workshops!
*Bovenstaande foto is afkomstig uit de AeroDelft HPT Workshop en is genomen VOOR de intrede van het Corona virus.

Geschreven door

Ruben Brinkman