Nieuw! High Performing Team: Kickstart Workshop

door | aug 1, 2019

Met de komst van nieuw talent, komt er ook nieuw en fantastisch materiaal mee. Ditmaal: de High Performing Team: Kickstart Workshop van Rob Paeper.

Rob heeft deze workshop al vaak succesvol gedraaid met beginnende teams, met de wens beter en sneller met elkaar samen te werken. “Een team heeft soms veel tijd nodig om op stoom te komen en op elkaar ingespeeld te raken”, zegt Rob. “En wanneer succes op zich laat wachten, is dat demotiverend voor de teamleden. En voor je het weet ontstaat de overtuiging dat het starten van nieuwe teams een ‘gedoe’ is.”

Maar dat hoeft helemaal niet! Laat Epic Agility een alternatieve overtuiging creëren!

In louter 12 uur faciliteren wij een kickstart met jouw team waarna het uit de startblokken vliegt en razendsnel waarde gaat creëren. De Kickstart Workshop is de eerste fase van de High Performing Team Trilogie en echt bedoeld om beginnende teams een bliksemstart te geven op weg naar High Performance.

Je hebt geen reden voor somberheid en hoofdpijn, maar juist alle reden voor optimisme en een vrolijke tijd.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Geschreven door

Rob Paeper

Agile Coach en trainer bij Epic Agility met een missie: mensen, teams en organisaties helpen te verbeteren. Elke dag een stapje vooruit maakt uiteindelijk een groot verschil. Rob pakt het ook, vooral door te beginnen en door niet meer los te laten tot er resultaat is.