Incompany trainingen: op maat, voor jouw organisatie, op jouw locatie

Breng de Agile skills in jouw organisatie naar een hoger niveau en transformeer jouw Scrum Masters, Product Owners, Agile Coaches en Agile teams met onze maatwerk en incompany trainingen.

Incompany training aanvragen

Incompany trainen of klassikaal?

De voordelen van incompany

Onze incompany trainingen zijn dé sleutel tot verbetering van je teamprestaties en werkprocessen. Is het niet fantastisch om een team te hebben dat niet alleen op papier, maar ook in de praktijk vloeiend Agile spreekt? Wij maken dit mogelijk door onze gerichte trainingen, die exact aansluiten bij wat jouw team nodig heeft.

Voordeliger vanaf 6 deelnemers

De rekensom is simpel: meer deelnemers, lagere kosten per persoon. Bovendien bespaar je op reiskosten en tijd. Het echte pluspunt? Je team leert samen, wat de teamdynamiek een geweldige boost geeft.

Krijg meerdere teams of teamleden op één lijn

Verschillende visies over Agile werken? Wij zorgen ervoor dat iedereen dezelfde fundamentele kennis deelt. Geen verwarring meer, alleen nog duidelijkheid en samenwerking. Stel je voor: een geoliede machine, klaar om elk project aan te pakken.

Maatwerk voor jullie wensen

Elke organisatie is uniek, en dus zijn onze trainingen aanpasbaar aan jullie specifieke wensen. Heb je een bijzonder doel voor ogen? We brengen je in contact met onze trainers. Samen stellen we de perfecte training samen, op maat gesneden voor jouw team.

De voordelen van incompany training - Epic Agility

De werkende wereld elke dag een beetje beter maken

Dat doen we onder andere bij:

Laat je Agile teams excelleren

Het Agile landschap verandert snel, en om voorop te blijven, is continue ontwikkeling essentieel. Onze trainingen bieden niet alleen de kennis, maar ook het momentum dat jouw teams nodig hebben om te excelleren. Wacht niet tot de concurrentie je voor is, het moment is nu.

Incompany training aanvragen

Daarom incompany training bij Epic Agility

  • We hebben niet voor niets al meer dan 500 cursussen gegeven en meer dan 5000 Agile professionals getraind.
  • Ons gemiddelde cijfer? Een indrukwekkende 9,3. En daar zijn we trots op!
  • Daarnaast zijn we bekroond met de Gazelle Award 2023 en bieden we trainingen op verschillende niveaus: starter, medior en expert.
  • Examen, certificering en cursusmaterialen? Die krijg je erbij.
  • Jouw succes is ons doel, en daar staan we met hart en ziel voor in.
Voordelen van Incompany Training bij Epic Agility

Wat andere bedrijven en organisaties vonden

Door Epic Agility hebben wij ons onbenutte potentieel binnen het team geactiveerd.

Jip de Ridder

Oprichter, CommonEasy

Fijn dat er tastbare voorbeelden en ervaringen worden gegeven aan de hand van oefeningen en dagelijkse voorbeelden. Zo is de stof en terminologie goed te behappen. Tevens werd de theorie in de praktijk gebracht door in teams te werken, erg fijn.

Eva ten Hoor

Trainingsdeelnemer

Epic Agility heeft ons met agile binnen marketing grote stappen vooruit geholpen.

Hans Voorn

Marketing Directeur, DELA

Ons trainingsaanbod voor teams en organisaties

Proces & Methodes

Ga je Agile werken en heb je een goede introductie nodig? Of wil je de echt fijne kneepjes van een framework leren? Met onze trainingen breng je Agile van theorie naar de praktijk van jouw werk.

Bekijk alle trainingen »

Product & Innovatie

Wil je het product de meeste waarde meegeven bij oplevering, maar mis je de know-how over hoe je dat aanpakt? Onze Product & Innovatie trainingen helpen je structuur aan te brengen in je werk, het stakeholder speelveld te managen en hoe je het product doorontwikkelt.

Bekijk alle trainingen »

Coachen & Communicatie

Verlopen sessies stroef? Is de teamdynamiek ver te zoeken? Of blijkt dat ieder gemaakte afspraken anders heeft begrepen? In Coaching en Communicatie trainingen doorleef je zelf in de training hoe ruis ontstaat, welke tactieken wanneer werken en hoe je dat alles begeleidt als een pro.

Bekijk alle trainingen »

Leiderschap & Verandering

Wil je effectiever leiden, zodat je teams hun beste werk opleveren? Of begeleid je een transformatie op organisatieniveau? Met onze trainingen leer je alles over servant leadership, teamautonomie, hoe je het team in hun kracht zet en hoe je de organisatie als systeem verbetert.

Bekijk alle trainingen »

Training op het oog?
Vraag ‘m dan nu aan

Ruim 5000 Agile professionals gingen je voor en benutten elke dag de kennis die ze in onze trainingen hebben opgedaan. Dat wil jij toch ook?

  • Vrijblijvend voorstel en advies
  • Vooraf kennismaken met de trainer
  • BTW-vrijstelling mogelijk

Incompany training aanvragen