Innovatie & Transformatie

Verandercoaches en consultants voor elke verandervraag in jouw organisatie

De wereld om ons heen is constant in beweging. Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie mee kan blijven gaan in die verandering?

Epic Agility helpt je met het ontwikkelen van dat vraagstuk, het creëren van die verandering in je organisatie en het trainen en begeleiden van je medewerkers.

Agile werken is een bewezen middel om een ondernemende en effectieve cultuur en structuur in je bedrijf te faciliteren.

Hoe gaat het Agile werken en Agility in de praktijk?

Wij zorgen er voor dat Business Agility of Agile werken direct bij jouw organisatie en werkwijze geborgd wordt. We helpen jouw organisatie met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid en ware Business Agility. Gedurende de hele transformatie zorgen wij voor de juiste Agile coaching en geven we advies dat past bij jouw werkwijze.

De vier assen voor Business Agility

Onze aanpak is gericht op een Agile manier van werken voor de héle organisatie. Op maat en in samenwerking met de opdrachtgever. In de basis zijn onze coaches en trainers gedreven om impact te maken. Beter gezegd: om jouw organisatie te helpen meer impact te maken!

Onze aanpak is gericht op het vergroten van Business Agility, door te verbeteren op 4 assen.Deze Agile aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en inzichten van teams en organisaties die jou voorgingen.

Methode & middelen

Zoals Scrum, Kanban en Design Thinking

Resultaten & innovatie

Helpen met verbeteren

Veranderkunde

Plannen en besturen van transformaties

Samenwerking & leiderschap

Coachen en interpersoonlijk samenwerken

Wanneer wij impact gemaakt hebben, kun je daarna zelf verder

Epic Agility heeft zeer ruime en brede ervaring met Agile coaching binnen Marketing, HR, Sales en IT en digital teams. In onze opdrachten vervullen wij de rol van Team of Organisatie Coach en herkennen daarom de uitdagingen en valkuilen van een Product Owner, Scrum Master, Agile Coach en Agile leider.

Onze coaching is gericht op het begeleiden van interne mensen. Wij geloven erin dat een Agile transformatie slaagt als dit met eigen mensen vanaf het begin wordt vormgegeven. Onze intensieve begeleiding aan het begin van het traject zorgt ervoor dat jouw mensen klaar zijn om de Agile transformatie aan te kunnen. Gedurende het traject wordt onze coaching afgebouwd. Wij zijn succesvol als jij zonder ons verder kunt!

Veranderaanpak Innovatie & Transformatie

We creëren een inzichtelijke en overzichtelijke werkwijze. Je hebt een bestuurbaar Portfolio met waardevol werk voor High Performing Teams van individuen met gedeelde doelen.

Ontdekken of jouw organisatie toe is aan verandering?

Business Unit Manager Ruben Brinkman vertelt je er alles over.