Agile Master Minds, Blijf jezelf ontwikkelen

Een Master Mind groep helpt je om een omgeving met de juiste mensen te scheppen waar JIJ continu in kunt blijven groeien en leren. Napoleon Hill (uitvinder van het Master Mind concept) omschrijft het als “Deliberately seek the company of people who influence you to think and act on building the life you desire.”

Epic Agility biedt al jaren verschillende Agile opleidingen aan van Scrum Master tot Advanced Product Owner en Agile Coach. Waar het voor veel cursisten na de training aan ontbrak; is met gelijkgestemden blijven leren en ontwikkelen. Immers daar begint het. Kennis van buiten de organisatie blijven opdoen en vooral met de praktijk (jouw unieke uitdagingen en die van anderen) bezig zijn.

Master Mind Principe uitgelegd door Napoleon Hill

Samen is alles beter

Ontwikkel sneller samen met andere Master Minds

Master Minds ontwikkel curve

Groei met continuïteit

Uit onderzoek blijkt dat als je continu met jouw doelen en leerpad bezig bent, je ontwikkeling het meest effectief en het snelst is. Daarom hebben wij het Agile Master Mind programma ontwikkeld.

  • 9Blijven leren & groeien
  • 9Doe inspiratie op & inspireer anderen
  • 9Daag jezelf & elkaar uit
7

Interesse? Lees dan verder wat ons Agile Master Minds programma voor jou kan betekenen!

“The quality of a person’s life is most often a direct reflection of the expectations of their peer group.”

– Tony Robbins

Het programma

De voordelen van ons Agile Master Minds programma

De Epic Mastermind Community

Het Agile Master Mind programma van Epic Agility bestaat uit professionals vanuit verschillende Agile invalshoeken, van Scrum Masters tot Coaches en Advanced Product Owners. Een Master Mind programma wordt samengesteld op basis van een gevarieerd gezelschap, basis Agile kennis is hiervoor wel vereist. Samen vorm je een groep fellows, die elkaar in elke fase van je ontwikkeling helpen om de blinde vlekken te ontdekken en door te groeien naar het volgende niveau. Epic Agility ondersteunt de community met support en sessies van zijn trainers en coaches.

Steun

Tijdens de Master Mind sessie gaan we in op de uitdagingen die jij in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Je kunt je eigen voorbeelden aandragen of leren van andere cases. Zo wordt je kritisch naar je uitdagingen en geprikkeld door andermans ideeën.

Groei

Deelnemers aan Agile Master Mind ervaren steun en motivatie om te groeien en weten hoe belangrijk dit is om stagnatie te voorkomen. We adviseren om een jaar deel te nemen aan het programma om optimaal te profiteren van de learnings en deze te kunnen toepassen.

Online en offline meetups

Elke zes weken hebben we een live-bijeenkomst in Amsterdam. We volgen elkaars voortgang drie weken later met een online accountability sessie. Beide sessies duren 2 tot 4 uur, afhankelijk van thema en inhoud. Altijd is een coach van Epic Agility aanwezig.

Accountability

Bij aanvang maak je een eerste versie van jouw ontwikkelplan voor het jaar. We houden elkaar scherp door hier met regelmaat op terug te komen, zodat je op koers blijft en de vaart er in blijft houden. We zorgen dat de koers helder blijft en je weet wat je doel is.

Facilitatie

Het hele programma wordt door onze Agile coaches gefaciliteerd. Deze coaches zorgen ervoor dat er altijd een voorbereide en strak georganiseerde sessie plaatsvindt op basis van een leerzame en interactieve werkvorm. Je leert niet alleen beter van elkaar, maar kan ook nog de ervaring en inbreng van onze coaches ‘afkijken’.

Netwerk

Naast dat je online in onze leeromgeving connecties kan maken met vele Agile coaches heb je met een Master Mind ook direct toegang tot de rest van het netwerk van Epic Agility. Je kunt gemakkelijk bij anderen in de keuken kijken en je laten inspireren door – of je optrekken aan Agile coaches die al verder zijn dan jij.

Het Master Mind Platform

De learnings en sessies zijn allemaal terug te vinden in jouw persoonlijke learning platform, mogelijk gemaakt door Epic Agility online.

Ontdek de Master Mind Community

Jouw lidmaatschap

Investeringskosten

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en alle Agile uitdagingen de baas zijn?

Meld je dan aan voor ons Agile Master Minds programma!

Agenda

Jaar inschrijving Master Minds