Cruciale gesprekken voor Scrum Masters

Gratis Meetup
Woensdag 5 juni 2024

Uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen, daar heb je als Scrum Master dagelijks mee te maken. Maar hoe pak je dat aan en zorg je voor een veilige omgeving? Master Trainer Anoek Enters geeft ons een kijkje in de wereld van cruciale gesprekken op woensdag 5 juni. Aanmelden is gratis!

Meesterschap in dialoog

Als Scrum Master voer je veel gesprekken met alle stakeholders. Elke stakeholder heeft natuurlijk een eigen agenda, mening en oordeel. De een wil A, de ander B, de volgende gelooft niet in C en dan heb je nog te maken met de stakeholder die zich maar niet gehoord voelt. Navigeren door een dergelijk landschap vraagt om meer dan meesterschap in Scrum, je hebt een stevige set aan gespreksvaardigheden en een goed oog voor psychologische veiligheid nodig.

Omdat deze gesprekken plaatsvinden in omgevingen waar vaak grote belangen spelen, kunnen emoties hoog oplopen en als er dan ook tegengestelde meningen worden gevormd, noemen we dat een Crucial Conversation.

 

Over de sessie

In deze sessie neemt Master Trainer Anoek Enters ons mee in het herkennen van een Crucial Conversation. Ook zetten we de eerste stappen in het voeren van een Crucial Conversation, zodat je betere gesprekken met teamleden en stakeholders kunt voeren en resultaten blijft verbeteren.

De sessie duurt 1,5 uur en zal theorie, voorbeelden en je eigen inzichten samenbrengen tot concrete actiepunten waar jij de volgende dag met je team aan kan werken.

Over de sprekers

Anoek Enters is L&D Consultant en Master Trainer bij VitalTalent (partner van Epic Agility) gespecialiseerd in Crucial Learning. Anoek’s passie voor het ontwikkelen van menselijk potentieel maakt haar een essentiële kracht in het bevorderen van open communicatie en effectieve samenwerking binnen organisaties.

Dennis Niemel is een echte Getting Things Done evangelist en altijd op zoek naar hoe de dingen beter, sneller, slimmer kunnen. Naast de GTD-trainingen breidt Dennis nu zijn expertise uit naar de rest van het Crucial Learning curriculum en timmert hij hard aan de weg als Master Trainer in-wording.

Programma

17:00 – Inloop en ontvangst met een hapje
18:30 – Start Meetup
20:00 – Einde Meetup

Locatie

De Meetup vindt plaats bij Epic Agility aan De Ruijterkade 112-F te Amsterdam.

 

Routebeschrijving

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto, maar het is wel betaald parkeren. Tip: de Parkeergarage Oosterdok zit op ongeveer 5 minuten lopen. Je kan daar vanaf €10 per dag parkeren als je vooraf reserveert.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het slechts een paar minuutjes wandelen vanaf de IJ-zijde van Amsterdam Centraal Station.

 

Meld je aan voor deze Meetup

Je deelname is gratis!