Epic Kennisdeel event: 12 december

door | okt 17, 2019

Bij Epic Agility staat kennis delen voorop. Wij streven ernaar om bedrijven beter te maken, te laten versnellen.

Dit vormt de basis van het event op 12 december: Spectaculair versnellen voor Digital Agencies.

Herken jij de volgende uitdagingen?
Hoe zorg je er nu voor dat projecten binnen tijd en budget worden opgeleverd? En dat je klant ook echt opgeleverd krijgt waar hij behoefte aan heeft?

Loop jij er als software leverancier ook tegenaan dat projecten altijd uitlopen? En dat je dan iets oplevert wat eigenlijk niet is wat de klant heeft gevraagd? Sterker nog; de klant is ontevreden! Na een tijd lang je best te hebben gedaan, lever jij iets op wat toch niet voldoet aan de verwachting. En dan heeft het ook nog eens veel meer tijd en geld gekost dan gepland.

En dat zijn dan alleen nog maar de worstelingen met de klant. Want hoe tevreden zijn jouw developers?Zij willen graag werken aan succesvolle projecten en het gevoel hebben in een team te werken dat echt iets waardevols oplevert! In deze schaarse markt, kun jij je echt niet veroorloven dat ze ergens anders heen gaan!

Wij horen deze uitdagingen maar al te vaak terug in de markt en bij onze klanten.

Het kennisdeel-event
We organiseren op 12 december een kleinschalig event, waar we je meenemen in de uitdaging en oplossing van één van onze klanten. Software leverancier Ifective gunt je een uniek kijkje achter de schermen. Een jaar geleden liepen zij namelijk precies tegen bovenstaande uitdagingen aan. En wat hebben ze sindsdien een vooruitgang geboekt!
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, is dit event alleen op uitnodiging. We houden het bewust klein, zodat er genoeg ruimte is voor interactie. En jij gaat gegarandeerd met genoeg food for thought naar huis!

Agenda
16:00: Ontvangst bij Epic Agility
16:30:  Introductie
17:00:  Kick-off High Performing teams
17:30:  Achter de schermen bij Ifective
18:15:  Diner
19:00: Discussie: Learnings, tips & tricks
19:45:  Q&A
20:00: Borrel en netwerken

Registreren
Om ervoor te zorgen dat we de juiste samenstelling van deelnemers hebben, is dit event alleen op uitnodiging. Ben jij een digital agency en herken je je in bovenstaande uitdagingen? Neem dan even contact op met Lotte Schram via 0623984277

Op naar tevreden klanten en tevreden developers!

Geschreven door

Lotte Schram