Nieuw! Training Leiderschap met Paarden

door | jul 11, 2019

Als Epic Agility kijken we graag verder dan de gebaande paden en hebben we ons verdiept in een Leiderschapstraining die echte waarde toevoegt.

Een veel gehoorde uitdaging van het management is dat zij het team niet mee krijgen in het proces. Het is heel makkelijk om hier het team op aan te spreken. Maar vaak begint goed leiderschap bij jezelf, Houdt jezelf een spiegel voor. Waar kun jij als leider groeien en verbeteren?

Een paard vormt een loepzuivere spiegel waarvan je veel kunt leren in je ontwikkeling als leider.

Paarden zijn namelijk heel sensitief en reageren direct op het (onbewuste) gedrag, op intenties en emoties. Een paard geeft je waardevrij een spiegel en laat je het effect van jouw intentie en jouw handelen zien. Zoals het paard reageert, zo zullen de teamleden ook reageren. De inzichten die je opdoet vanuit de interactie met het paard en de begeleiding daarvan van de coach, zorgen ervoor dat een leider kan inspireren en verbinden.

Tijdens deze coaching sessies ontwikkel jij jouw nieuwe vorm van leiderschap. Hoe kun je leidinggeven zonder directief te zijn? Hoe krijg je je mensen wèl aan boord? Hoe kan jij jouw visie inspirerend overbrengen en hoe blijf je jezelf hierin?

Met trots presenteren wij dan ook onze nieuwe training: Leiderschap met Paarden. Gegeven door Jona Rens. Wil je meer weten over haar achtergrond? Kijk dan even op haar persoonlijke profiel.

Geschreven door

Jona Rens

Jona Rens is Agile Team Coach en trainer met ruim 15 jaar ervaring in de theaterwereld en 5 jaar ervaring in Agile coaching. Beide werelden brengt zij samen in hetgeen dat ze het liefste doet: training geven. Bij Epic Agility werkt Jona hard om officieel Certified Scrum Trainer te worden.