Onze CAL-1 gaat veranderen, krijg nu tijdelijk 3 certificaten!

door | aug 21, 2020

Onze CAL-1 gaat veranderen, krijg nu tijdelijk 3 certificaten!

Let op: Als je besluit om onze CAL-1 training nog vòòr 2021 te volgen kun je deze certificaten nu al behalen!

Agile leiderschap gaat over verandering teweeg brengen…

Nu is het tijd om ons Certified Agile Leadership (CAL-1) programma te veranderen.

Dit leiderschapsprogramma heeft als doel jou te helpen ontwikkelen als Agile leider. Jij ontwikkelt nieuwe vaardigheden om impact te maken en de beoogde cultuurverandering te realiseren.

Op basis van uitgebreide feedback uit de markt, heeft Scrum Alliance besloten om het bestaande Certified Agile Leadership (CAL-1) programma in 2021 te splitsen in drie modules:

  • CAL Essentials (CAL-E)
  • CAL for Teams (CAL-T)
  • CAL for Organizations (CAL-O)

Het voordeel van deze driedeling is dat wij de modules ook los kunnen aanbieden, zodat jouw selectie aansluit bij jouw behoefte. Deze losse modules bieden ook meer flexibiliteit bij het inplannen in jouw agenda.

Hieronder vind je de inhoud van de vernieuwde modules naast de CAL-1.

CAL-Essentials (CAL-E)

Bewustzijn creëren en kunnen overbrengen van de fundamenten van agile leiderschap.

Door te onderzoeken hoe agile leiders denken, focussen en zich gedragen worden deelnemers in staat gesteld een eigen leerpad te starten. Dit om te doorgronden wat er nodig is om leiding te geven in organisaties vandaag de dag.

CAL-Teams (CAL-T)

Creëer bewustzijn over de veranderende dynamiek in de huidige werkwereld en voorzie leiders in hun behoeften om hun teams effectief te leiden.

Agile teams hebben een alternatief nodig voor de traditionele leiderschapsbenaderingen uit het verleden om betere resultaten te behalen en te gedijen in deze veranderlijke wereld.

CAL-Organizations (CAL-O)

In deze module leer je over de principes en de verschillende vormen van Agility en hoe deze in de praktijk gebracht kunnen worden bij bedrijven en organisaties.

Door analyse van casestudy’s, assessments, discussies en evaluaties verkrijgen deelnemers de inzichten die hen in staat zullen stellen om echte verandering in hun organisatie te leiden.

Wat betekent dit voor de huidige CAL-1 gecertificeerden?

Degenen met de CAL-1 certificaat behouden deze. Om het desgewenst om te zetten naar de nieuwe certificeringen kan de certificaathouder een verzoek indienen bij de Scrum Alliance door te mailen naar support@scrumalliance.org

Geschreven door

Saskia Langenberg