VitalTalent als Benelux partner Getting Things Done

Onze partner VitalTalent benoemd tot exclusieve Benelux-partner voor ‘Getting Things Done’® training

door | feb 23, 2024

Na al meer dan een decennium de rechten op Crucial Learning trainingen voor de Benelux te hebben mag VitalTalent nu ook de exclusieve Getting Things Done® training Level 1 toevoegen aan het curriculum. Deze samenwerking stelt het internationale trainingsbureau in staat om haar dienstverlening uit te breiden met het prestigieuze GTD®-programma, ontwikkeld door de wereldberoemde productiviteitsexpert David Allen.

VitalTalent als Benelux partner Getting Things Done

“GTD® is al jaren een bewezen methode en daarmee een fantastische aanvulling op het trainingsaanbod van VitalTalent,” vertelt Jeroen Molenaar, eigenaar en directeur van VitalTalent. “Deze training staat synoniem voor productiviteit en stressvermindering – precies wat hedendaagse teams nodig hebben. Daar kunnen we hele mooie impact mee gaan maken op de werkende wereld.”

Stressvrije productiviteit kun je leren

De GTD® training is specifiek ontworpen om mensen de kunst van stressvrije productiviteit bij te brengen. David Allen’s methode helpt mensen hun werk en leven opnieuw te definiëren met minder stress en meer focus. Sinds november 2023 is VitalTalent de licentiehouder voor deze populaire cursus in de Benelux en neemt het trainingsbureau daarmee het stokje voor GTD® Level 1 over van de voormalige licentiehouder Meereffect.

Dennis Niemel, een ervaren GTD-trainer bij VitalTalent, voegt toe: “De Getting Things Done®-methode is revolutionair in zijn simpliciteit en effectiviteit. Het is een plezier om te zien hoe deelnemers hun werk- en privéleven transformeren door onze training. Ook doordat ze zelf trainer kunnen worden en zo het gedachtegoed verder kunnen verspreiden in hun eigen organisatie.”

Van chaos naar orde

De training, gebaseerd op Allens bestseller ‘Getting Things Done’, leert deelnemers om in slechts enkele stappen chaos om te zetten naar orde, en complexe taken met meer gemak en minder weerstand te managen. Het is een aanpak die heeft bewezen de mentale belasting en stress drastisch te verminderen, terwijl de productiviteit en focus toenemen.

High-impact training

VitalTalent, dat in 2023 onderdeel werd van Epic Agility, staat bekend om zijn innovatieve en impactvolle benadering van leren en ontwikkelen. “Onze missie is om mensen en organisaties te helpen hun potentieel te realiseren, en de GTD® training past perfect in dit plaatje”, aldus Molenaar.

GTD training Level 1

Met een klantbeoordeling van 8,5 uit 10 en een Cedeo-score van zelfs 9,6 uit 10, belooft VitalTalent Benelux dat de Getting Things Done® training de deelnemers zal uitrusten met de vaardigheden om hun dagelijkse werk en persoonlijke leven te transformeren. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor zowel klassikale als virtuele sessies, met de optie voor teams om de GTD® cursus incompany te organiseren en zelf opgeleid te worden tot trainer.

Elke dag een beetje beter

VitalTalent is een internationaal trainingsbureau voor Leadership & teamwork dat zich specialiseert in communicatie, performance en leiderschap. Als onderdeel van Epic Agility – een bewezen speler op het gebied van Agility binnen organisaties – blijft VitalTalent voortdurend innoveren met flexibele en doeltreffende leermethoden. Voor meer informatie over het Getting Things Done® training en andere trainingen, bekijk de website: www.vital-talent.nl.

Geschreven door

Epic Agility