Een maand bij Epic Agility

Vanuit ons doel om elke dag een beetje beter te maken, werken we bij Epic Agility samen op basis van waarden. Deze waarden vormen samen onze bedrijfscultuur en helpen ons bij het verbeteren van onze dienstverlening en onderlinge samenwerking. Met onze werkwijze streven wij er naar om de Agile verandering vanaf het begin te borgen bij onze klanten. Dit doen wij met een combinatie van Agile coaching en – training. We helpen bedrijven met het opstarten van Scrum teams aan het begin van de verandering, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Om onze klanten te kunnen helpen bij het ontwikkelen van een Agile mindset zijn wij dagelijks bezig om ons eigen bedrijf op een Agile manier door te ontwikkelen. Onze onderlinge samenwerking verbeteren wij door in een Daily Scrum de hoogtepunten en hulpvragen van die dag te delen met elkaar. Op Epic Fridays (elke vrijdagmiddag) werken we samen op kantoor aan onze (marketing)producten, trainingen of materialen, en elke maand sluiten we af met een Maandreview zodat we stil kunnen staan bij verbeteringen en successen.

Het profiel van een collega

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend willen samenwerken en uitdaging zien in het verder opbouwen van ons bedrijf. Voorop staat dat je een Agile mindset hebt en dit ook kunt overbrengen op je collega’s en opdrachtgevers. Elke dag een beetje beter. Dit betekent dat je leergierig bent en dat je graag jouw kennis, ervaring en ontwikkelkansen met ons deelt.

Om dagelijks impact te maken met onze dienstverlening zoeken wij mensen die ervaring hebben met Agile coaching en/of – training. In onze ogen zijn dit personen die zich T-shaped ontwikkeld hebben; Verandermanagement is je specialisme en je bent in de breedte ontwikkeld op het hele Agile spectrum (Scrum, Kanban, Lean).  Je bent een master in de Agile methodieken en kan door middel van coaching vaardigheden teams helpen bij het groeien in deze nieuwe manier van samenwerken. Na het geven van een training zijn teams en afdelingen geïnspireerd om met jou aan de slag te gaan met Agile/Scrum.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij graag samenwerken aan de ontwikkeling van ons bedrijf? Laat ons dan weten dat je geïnteresseerd bent en deel met ons wat je zou willen bereiken bij Epic Agility. Wij staan altijd open voor een gesprek!

* = verplicht