Home

Hoi!  Wij zijn Epic Agility en wij maken de werkende wereld elke dag een beetje beter.

Wat wij brengen is Business Agility en wij geloven dat jij de beste Resultaten haalt als iedereen met Passie en Vrijheid werkt. Wij helpen daarvoor met Agile coaching binnen Marketing, HR, Sales en IT. Wij hebben jaren hands-on ervaring in tientallen Agile transformaties en honderden trainingen.
Epic Agility is actief op verschillende niveaus binnen een organisatie: van C-level en Senior management tot het coachen van één Agile team. Wij doen dit voor marketing- en business teams, business operations of hardware teams. En natuurlijk coachen we ook teams binnen de IT.
Bij Epic Agility doen we de dingen net een beetje anders en vooral elke dag een beetje beter. Wij leveren de beste Team Coaches om jouw werkwijze te helpen versnellen en verbeteren. Jouw team, afdeling of organisatie gaat van: Goed naar Beter, van Business Agility naar Epic Agility. We komen dus niet zomaar Scrum of Agile uitrollen
Het is jouw werkwijze, wij helpen versnellen!

Zoek een training!Word een beetje beter, we helpen je graag!

Benieuwd met wat voor Epic team we dat doen?


Benieuwd hoe we dat doen?

Training

Wij bieden Agile workshops en Certified Scrum trainingen. Onze trots; de eerste en meest veelzijdige Agile Coach opleiding.

Persoonlijke groei

Bij Epic Agility groei je elke dag als professional, door kennis en ervaring met elkaar te delen.

Organisatie Advies

Wij adviseren tijdens de Agile transformatie. Het is jullie manier van werken; wij helpen te versnellen.

Epic is Agile!

Wij werken ook Agile, op vele niveaus feedbackloops, hoge transparantie en een zelforganiserend team

Coaching

Individuele -, Agile/Scrum team - of leiderschapscoaching; wij hebben de juiste mensen.

Passie en Talent

Bij Epic Agility streven we naar interdisciplinaire teams met veel passie en het grootste Agile talent.


Je bent in goed gezelschap:


Epic Updates

Updates in je inbox?


Heb je met plezier deze post gelezen en je wil verder op de hoogte gehouden worden van waar we bij Epic Agility mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

452


AGILE TRAININGEN GEGEVEN

9,3


GEMIDDELDE TRAINING WAARDERING

5000+


MEDEWERKERS GECOACHED

54


CONFERENTIE PRESENTATIES


Master Minds

Advanced Master Mind
Blijf jezelf ontwikkelen


Wil jij jezelf verder specialiseren als Scrum Master? Met onze training ontwikkel je nieuwe vaardigheden om impact te maken!

Een Master Mind groep helpt je om een omgeving met de juiste mensen te scheppen waar JIJ continu in kunt blijven groeien en leren. Napoleon Hill (uitvinder van het Master Mind concept) omschrijft het als “Deliberately seek the company of people who influence you to think and act on building the life you desire.” 

Epic Agility biedt al jaren verschillende Agile opleidingen aan van Scrum Master tot Advanced Product Owner en Agile Coach. Waar het voor veel cursisten na de training aan ontbrak is met gelijkgestemden blijven leren en ontwikkelen. Immers daar begint het.  Kennis van buiten de organisatie blijven opdoen en vooral met de praktijk (jouw unieke uitdagingen en die van anderen) bezig zijn. 

Uit onderzoek blijkt dat als je continu met jouw doelen en leerpad bezig bent, je ontwikkeling het meest effectief en het snelst is. Daarom hebben wij het Agile Master Mind programma ontwikkeld.

Master Mind ontwikkel curve

Het programma

De voordelen van het Epic Agility Master Mind programma

Community

Het Agile Master Mind programma van Epic Agility bestaat uit professionals vanuit verschillende Agile invalshoeken, van Scrum Masters tot Coaches en Advanced Product Owners. Een Master Mind programma wordt samengesteld op basis van een gevarieerd gezelschap, basis Agile kennis is hiervoor wel vereist. Samen vorm je een groep fellows, die elkaar in elke fase van je ontwikkeling helpen om de blinde vlekken te ontdekken en door te groeien naar het volgende niveau. Epic Agility ondersteund de community met support en sessie van zijn trainers en coaches.

Steun

Tijdens de Master Mind sessie gaan we in op de uitdagingen die jij in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Je kunt je eigen voorbeelden aandragen of leren van andere cases. Zo wordt je kritisch naar je uitdagingen en geprikkeld door andermans ideeën. 

Groei

Deelnemers aan Agile Master Mind ervaren steun en motivatie om te groeien en weten hoe belangrijk dit is om stagnatie te voorkomen. We adviseren om een jaar deel te nemen aan het programma om optimaal te profiteren van de learnings en deze te kunnen toepassen.

Online en offline meetups

Elke zes weken hebben we een live-bijeenkomst in Amsterdam. We volgen elkaars voortgang drie weken later met een online accountability sessie. Beide sessies duren 2 tot 4 uur, afhankelijk van thema en inhoud. Altijd is een coach van Epic Agility aanwezig.

Accountability

Bij aanvang maak je een eerste versie van jouw ontwikkelplan voor het jaar. We houden elkaar scherp door hier met regelmaat op terug te komen, zodat je op koers blijft en de vaart er in blijft houden. We zorgen dat de koers helder blijft en je weet wat je doel is.

Facilitatie

Het hele programma wordt door onze Agile coach gefaciliteerd. Deze coach zorgt dat er altijd een voorbereide en strak georganiseerde sessie plaatsvindt op basis van een leerzame en interactieve werkvorm. Je leert niet alleen beter van elkaar, maar kan ook nog de ervaring en inbreng van onze coaches ‘afkijken’.

Netwerk

Naast dat je online in onze leeromgeving connecties kan maken met vele Agile coaches heb je met een Master Mind ook direct toegang tot de rest van het netwerk van Epic Agility. Je kunt gemakkelijk bij anderen in de keuken kijken en je laten inspireren door - of je optrekken aan Agile coaches die al verder zijn dan jij.

“The quality of a person’s life is most often a direct reflection of the expectations of their peer group.” – Tony Robbins

Master Mind Platform

De learnings en sessies zijn allemaal terug te vinden in jouw persoonlijke learning platform mogelijk gemaakt door Epic Agility online.

Master Mind Principe uitgelegd door Napoleon Hill

Master Mind pricing

Onderstaand zie je de verschillende opties om deel te nemen aan het Master Mind programma.

MAAND

€149
 • Maand programma
 • Minimaal 3 maanden
 • Iedere 3 weken bijeenkomst

HALFJAAR

€599
 • Halfjaar
 • 10% korting op trainingen
 • TIJDELIJK 60 minuten 1-op-1 met coach
 • Iedere 3 weken bijeenkomst

JAAR

€999
 • Jaar programma
 • 20 % korting op alle trainingen
 • TIJDELIJK 120 minuten 1-op-1 coach
 • Iedere 3 weken bijeenkomst
 • Online en offline

Inschrijven Master Mind programma

Schrijf je nu in voor het Master Mind programma! Heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik wil deelnemen vanuit BedrijfZelfstandigParticulier
Ik ben heb ervaring als: Scrum MasterProduct OwnerAgile CoachAgile teamlid

Al onze trainingen