Leading SAFe 5.0 ®


jun 16

Leading SAFe 5.0 SA

16 juni | 09:00 - 17 juni | 17:00
sep 08

Leading SAFe 5.0 SA

8 september | 09:00 - 9 september | 17:00
okt 27

Leading SAFe 5.0 SA

27 oktober | 09:00 - 28 oktober | 17:00

NIEUW BIJ EPIC AGILITY SCALED AGILE TRAININGEN

Locatie: Amsterdam

INTRODUCTIEPRIJS
€995,- ex. BTW

NORMALE PRIJS
€1195,- ex. BTW

In deze 2 daagse opleiding verwerven cursisten de kennis die nodig is om een Lean-Agile transformatie te leiden aan de hand van het Scaled Agile Framework V5.0®, met de onderliggende principes van Lean en Agile denken voor het gehele productontwikkelingsproces. Versie 5 is tevens de laatste versie en sinds Jan 2020 op de markt.

Na deze 2 daagse opleiding hebben deelnemers een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management, en Leiderschap in Scaling. Kortom het vormen van een volledige Agile Enterprise. Optioneel kan de training worden afgesloten met een examen.

Na deelname aan de training kun je een online examen doen om jouw SAFe Agilist (SA) certificaat van Scaled Agile te ontvangen.

De training is bestemd voor iedereen die wil leren wat Business Agility in een Scaled omgeving is, hoe dit wordt bereikt en hoe je dit kunt meten. En voor werknemers die willen leren welke scaled rollen er in SAFe bestaan en hoe zij hun huidige werk kunnen migreren naar een agile rol. Deelnemers zijn meestal (intertim)managers, programmamanager, projectmanagers, consultants, product owners, scrum masters, architecten, etc.

Wij besteden in ieder geval aandacht aan de volgende onderwerpen:

Introducing SAFe
Embracing Lean-Agile mindset
Understanding SAFe principles
Implementing an ART
Experiencing PI Planning
Executing and releasing value
Building an agile Portfolio
Leading a Lean-Agile enterprise
Implementing SAFe®

Open Inschrijving
INTRODUCTIEPRIJS
€995,- ex. BTW

NORMALE PRIJS
€1195,- ex. BTW

Deze investering is inclusief:
Online examen, trainingsmateriaal, online examen voor het officiële SAFe Agilist (SA) certificaat.

Locatie

Wij geven deze training bij ons op kantoor, op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De training is verzorgd met lunch, snacks, koffie en thee.

Taal

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Wil je deze training incompany afnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie (020) 737 0335

Betaalwijze

Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om de inschrijving definitief te maken. Als deze definitief is gemaakt versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan, in ieder geval voor aanvang van de opleiding.

Hoe verloopt de certificering?

Om het formele Scaled Agile certificaat te bemachtigen is het van belang dat om na afloop van de training met succes het online examen af te leggen. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd na ontvangst van de link die de trainer zal verstrekken. Het examen bestaat uit 45 online multiple-choice vragen die binnen 90 minuten met een passing score van 75% dienen te worden beantwoord. In de praktijk is dit met enige zelfstudie zondermeer realiseerbaar. Wanneer het examen met succes is afgerond ontvang je het officiële SAFe Agilist (SA) certificaat. Een 2de poging kan direct na de 1ste poging worden gedaan, kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de training en bedragen €50,-.

Deelname aan alleen de training geeft geen garantie tot slagen. Aan zelfstudie wordt meestal tussen de 2 en 5 dagen geadviseerd, uiteraard ook afhankelijk van de parate agile/scrum kennis van de cursist.

Het groeipad na de Leading SAFe 5.0

Na het behalen van het SAFe Agilist (SA) certificaat kun je denken aan een training tot SAFe Lean Portfolio Management.

De SAFe SA opleiding veronderstelt geen specifieke voorkennis en wordt gezien als de ‘SAFe Foundation training’ met focus op het verkrijgen van inzichten mbt ‘Business Agility’.  Echter, de opleiding en de ‘kans van slagen’ voor examen wordt wel eenvoudiger indien de basis Agile/Scrum principes al enigszins bekend zijn, en, als de cursist een achtergrond in software development heeft.

De volgende prerequisites worden aanbevolen:

  • Een aantal Jaren ervaring in software development, testing, business analysis, product, of project management;
  • Ervaring in – en met Scrum, bijvoorbeeld CSM, CSPO, PSM1 of PSPO;
  • Minimaal een HBO-opleidingsniveau.
jun 16

Leading SAFe 5.0 SA

16 juni | 09:00 - 17 juni | 17:00
sep 08

Leading SAFe 5.0 SA

8 september | 09:00 - 9 september | 17:00
okt 27

Leading SAFe 5.0 SA

27 oktober | 09:00 - 28 oktober | 17:00

Inschrijven


Schrijf je nu in voor een SAFe training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:

BedrijfZzp'erParticulier