SAFe® Release Train Engineer


Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Ontwikkel jezelf verder als Release Train Engineer aan de hand van het SAFe 5.0 framework

Vereisten: Incompany training vanaf 4 personen

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Faciliteer en maak end-to-end waardelevering mogelijk via Agile Release Trains (ART’s). Leer hoe je een goed presterende ART kunt ontwerpen door een dienend leider en coach te worden. Dit kan met onze SAFe® 5 Release Train Engineer (RTE) training

Tijdens deze 3 daagse training verwerf je een diepgaand inzicht in de rol en verantwoordelijkheden van een Release Train Engineer (RTE) in een SAFe-Enterprise. Onderzoek door ervaringsleren en vele praktische oefeningen de RTE-rol gedurende een Lean-Agile-transformatie en operatie. Leer hoe jij als RTE de ART-processen, ceremonies faciliteert en executeert, management coached en tot slot teams en Scrum Masters invoert in de nieuwe processen en veranderde mindset. Ontdek hoe de RTE een Program Increment (PI) -planningsevenement voorbereid, plant en uitvoert. Een SAFe® PI is een van de belangrijkste formele SAFe® ceremonies voor de afstemming op alle niveaus van een SAFe-organisatie.

De Release Train Engineer (RTE) is een belangrijke procesgeoriënteerde rol in het Scaled Lean-Agile domein en vereist specifieke verantwoordelijkheden en uitdagingen. Het vraagt tevens nieuwe dingen aanleren en oude dingen afleren.

Tijdens deze 3-daagse SAFe 5.0 Release Train Engineer (RTE) training word je opgeleid tot een volwaardige – gecertificeerde – Release Train Engineer (RTE).

Na deelname aan de training kun je een online examen doen om jouw SAFe Release Train Engineer (SAFe RTE) certificaat van Scaled Agile te ontvangen.

 

De training is bestemd voor iedereen die meer wil weten hoe je je een ART ontwerpt en faciliteert. Functie doelgroepen zijn bijvoorbeeld Release Train Engineers die zich willen laten certificeren, Value Stream Engineers (VSEs), huidige MSP, PRINC2 programma- en projectmanagers, Scrum Masters, SAFe Agilists, Agile coaches en/of SAFe Program Consultants (SPCs).

Inhoud van de training:

Exploring the RTE role and responsibilities
Applying SAFe Principles
Organizing the ART
Planning a Program Increment
Executing a Program Increment
Fostering Relentless Improvement
Serving the ART
Continuing Your Learning Journey

Open Inschrijving
INTRODUCTIEPRIJS
€2295,- ex. BTW

NORMALE PRIJS
€2495,- ex. BTW

Deze investering is inclusief:
Online examen, trainingsmateriaal, online examen voor het officiële SAFe Release Train Engineer (SAFe RTE) certificaat.

Locatie

Wij geven deze training bij ons op kantoor, op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De training is verzorgd met lunch, snacks, koffie en thee.

Taal

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Wil je deze training incompany afnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie (020) 737 0335

Betaalwijze

Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om de inschrijving definitief te maken. Als deze definitief is gemaakt versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan, in ieder geval voor aanvang van de opleiding.

Om het formele Scaled Inclusief certificaat te bemachtigen is het van belang dat je na afloop van de training met succes het online examen doet.

Hiervoor heb je 30 dagen de tijd na ontvangst van de link die de trainer zal verstrekken. Het examen bestaat uit 60 online multiple-choice vragen die binnen 90 minuten met een passing score van 75% (=45 vragen goed) dienen te worden beantwoord.

In de praktijk is dit met enige zelfstudie realiseerbaar. Wanneer het examen met succes is afgerond ontvangt je het officiële SAFe Release Train Engineer (SAFe RTE) certificaat. Een 2de poging kan direct na de 1ste poging en zit in de kosten inbegrepen.

Deelname aan alleen de training geeft geen garantie tot slagen. Aan zelfstudie wordt meestal tussen de 3 en 7 dagen geadviseerd, uiteraard ook afhankelijk van de parate SAFe® en Lean-Agile mindset kennis van de cursist.

Deze opleiding veronderstelt al enige voorkennis van Lean-Agile principes en concepten.

De volgende prerequisites worden aanbevolen:

  • Minimaal een HBO-opleidingsniveau.
  • Certificering/opleiding in bijvoorbeeld Leading SAFE®, PMPO, CSPO of SPC
  • Een aantal jaren ervaring in software development, testing, business analysis, product, of project management;
  • Kennis van – of al enige ervaring met ART’s en het participeren in PI’s

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Inschrijven


Schrijf je nu in voor een SAFe Release Train Engineer training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:

BedrijfZzp'erParticulier