Werk effectief en flexibele samen 

Leer Agile werken volgens de Scrum werkwijze. Met korte sprints lever je met je hele team continu verbeteringen.

Leer over de verschillende rollen van Scrum Master, Product Owner en Agile Leadership

Praktijkgerichte trainingen waar jij en jouw werknemers iets aan hebben

Scrum Master

Een Scrum Master is verantwoordelijk voor het bevorderen van een effectieve en productieve werkomgeving. Daarnaast begeleidt hij anderen om de waarden, principes en praktijken van Scrum te begrijpen. Scrum Masters zijn doorgaans mensgericht, hebben een hoog niveau van emotionele intelligentie en vinden het leuk om teamleden te helpen groeien.

1195,-

Certified Scrum Masters

Scrum Alliance
1395,-

Advanced Certified Scrum Masters

Scrum Alliance
1195,-

Agile Team Facilitatie

ICAgile

Product Owner

Een unieke en veeleisende rol in een Agile team. Een Product Owner beslist wat het team vervolgens gaat creëren om meer waarde te leveren aan de “klant”.  Samen met de Scrum Master zorg je voor een zo goed mogelijke uitput op een regelmatige basis.

1195,-

Certified Scrum Product Owner

Scrum Alliance
1395,-

Advanced Certified Scrum Product Owner

Scrum Alliance
99,-

Productvisie

Workshop

Agile Leadership

Breng positieve verandering binnen de organisatie met een agile leiderschapsmodel welke past bij jouw managementstijl. Het Agile Leadership track bestaat uit een drietal trainingen, Essentials, Teams en Organization. Combineer twee trainingen en stroom door naar Agile Leadership II.

795,-

Certified Agile Leadership - Essentials

Scrum Alliance
795,-

Certified Agile Leadership - Teams

Scrum Alliance
795,-

Certified Agile Leadership - Organization

Scrum Alliance
1995,-

Certified Agile Leadership - ETO

Scrum Alliance

Trainingen gegeven

Training waardering

Medewerkers gecoached

Ervaringen

Wat anderen vonden

Tessa Visser

Professional and very interactive training. The trainer is very high skilled and we have learned a lot in two days. Everything was very well taken care off, from an elaborate lunch to a nice end of the day with a drink. Would highly recommend to all colleagues and acquaintances.

Arthur de Kanter

Ik heb me 3 dagen online ondergedompeld in CAL-ETO. Zeer intensief, bijzonder energiek en ondanks de virtuele ontmoeting super leerzaam en afwisselend. Met een leuke kleine groep, waardoor veel ruimte voor interactie.

Met Scrum ga je sneller vooruit door effectieve keuzes te maken en efficient gebruik te maken van tijd en middelen.

Over Scrum

Heldere communicatie binnen zelfsturende teams, en flexibiliteit om gaandeweg bij te sturen.

Scrum is niet zozeer een aanpak, maar eerder een filosofie. Waarbij we afscheid nemen van het traditionele denken. Het is een manier van werken die voor allerlei soorten veranderingen en projecten toepasbaar is, niet alleen binnen de IT.

Het is de filosofie van ‘see-feel-change’. Oftewel leren door doen. Anders geformuleerd: Beter al doende, met kleine stapjes, succes boeken dan na veel werk het systeem implementeren en falen.

  • 9Zelfsturende teams
  • 9Effectief en efficient werken
  • 9Je doet alleen nog wat "nodig" is
  • 9Iedereen kan het!

De Scrum plaat: in één overzicht de hele Scrum werkwijze

Het komt allemaal samen in slechts één afbeelding, de rollen en het proces. Zorg dat je de plaat uit je hoofd kent en je bent goed op weg.

DE SPRINT

Het belangrijkste element van Scrum werken is de Sprint. De sprint is een vooraf bepaalde, steeds terugkerende, periode waarin werkzaamheden worden verricht met aan het einde van de sprint een oplevering van deze verzameling werk.

SCRUM EVENTS

Binnen het Scrum zijn er een aantal events zoals Daily Scrum, Retrospective en Sprint Review. Deze vaste events op gezette tijden zorgen voor ritme en regelmaat binnen de Scrum werkwijze

SCRUM BEGRIPPEN

Er zijn een aantal belangrijke begrippen binnen Scrum. Denk aan Definition of Done, Sprint Planning, Sprint Backlog, Product Backlog, Burndown chart etc. Allemaal komen ze aan bod in de trainingen.

Onze trainingen

Welke training past bij jouw?

Sorry, No posts.

Officiële Scrum Alliance certificering

Epic Agility werkt met trainers welke verbonden zijn aan het internationaal erkende Scrum Allaince. Je ontvangt dan ook na je training een officieel certificaat.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op