Geeft de overheid geen STAP-budget in januari? Epic Agility wel!

door | dec 14, 2022

Het besluit van de Rijksoverheid deed flink wat stof opwaaien onder Nederlandse opleiders. Het aanvraagtijdvak voor januari voor het STAP-budget is ineens komen te vervallen. Maar niet als het aan Epic Agility ligt. Sterker nog, het Agile coachings- en trainingsbedrijf deelt voor €10.000 aan gratis trainingen uit in Q1 met een online actie. Oprichter Jeroen Molenaar: “Mensen rekenen op dat budget. STAP is bedoeld om mensen meer kansen te geven op de arbeidsmarkt. We willen hen helpen.”

Impact maken op de trainingsmarkt

Met het geschrapte tijdvak in januari kan er pas weer eind maart met STAP worden deelgenomen aan een training. Er blijven vijf tijdvakken over voor 2023, waarvan de eerstvolgende op 28 februari start. Jeroen: “Deelnemers denken goed na over welke training ze aanmelden bij STAP. Stel dat je net begonnen bent aan een nieuwe baan als Scrum Master. Door een heel tijdvak te schrappen loop je dan een mooie training mis waarmee je impact kunt maken in je team. Het is onze visie om mensen te laten groeien en te helpen ontwikkelen. Met gratis training zorgen we ervoor dat ze de periode tot het volgende aanvraagtijdvak kunnen overbruggen.”

10 gratis trainingsplekken

Epic Agility verloot online in totaal 10 plekken voor diverse Certified trainingen over Scrum, Product Ownership, Lean en SAFe. Heb je interesse? Je kunt je aanmelden voor de actie tot en met 2 januari, waarna de loting zal plaatsvinden. 

Geschreven door

Epic Agility