Jeroen Molenaar

Agile transformatie consultant &
Certified Scrum Trainer®


Jeroen, oprichter van Epic Agility, heeft meer dan 12 jaar hands-on ervaring met het inrichten en begeleiden van Agile organisaties. Daarnaast is hij één van de vijf Certified Scrum Trainers ® in Nederland.

Meer weten?

Jona Rens

Agile team coach en trainer


Jona komt uit de theater wereld, waar in multidisciplinaire teams kort cyclisch gewerkt wordt en verbeteren op basis van feedback loops centraal staat. Met haar handelende mentaliteit maakt ze nu het verschil bij onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Rob Paeper

Agile Coach, Trainer & Consultant


Als “teamdokter” past hij bij bestaande teams die soms kwesties hebben en stagneren in hun ontwikkeling, passende interventies toe om samenwerking te stimuleren. Zijn ruim twintig jaar ervaring als (interim) manager stelt hem in staat om met veel verschillende mensen in heel verschillende contexten te werken. Rob heeft dus DevOps-teams geprepareerd en gerepareerd. En dat met veel succes!

Meer weten?

Cathy Klein

Officemanager, Steun & Toeverlaat


Als alles tot in de puntjes geregeld is, is Cathy op haar best. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om een luisterend oor te bieden en klaar te staan voor alle collega’s. Vaak weet zij al waar iemand behoefte aan heeft, voordat diegene dat zelf weet. Super waardevol, zo’n pro-actieve houding! Cathy is echt de steun & toeverlaat voor Epic Agility.

Meer weten?

Paul Schlüter

Agile Team Coach & Scrum Master


Als coach en vertrouwenspersoon biedt Paul een veilige, vertrouwelijke omgeving waarin gedachten gestructureerd kunnen worden en lucht krijgen. Zo kunnen zorgen, wensen, twijfels, geluk en verdriet over werk en privé worden uitgesproken en geordend. Datzelfde doet hij ook in zijn werk als teamcoach en Scrum Master. Vanuit een Agile mindset zet Paul zijn kwaliteiten in om waarde toe te voegen op verschillende niveaus; de organisatie, het team en het individu.

Meer weten?

Saskia Langenberg

Remote work expert & Agile team coach


Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van remote work is Saskia echt een expert binnen dit vakgebied. Zij ondersteunt en helpt teams en individuen om succesvol op afstand samen te werken. In deze tijd een absolute must voor je organisatie.

Meer weten?

Bastiaan Smeenk

Growth Manager


Een full-stack marketeer met een creatieve mindset en een doorzetters mentaliteit. Bastiaan heeft veel ervaring met digital marketing, growth hacking, branding, reclame en sociale media. Hij streeft altijd naar groei door gegevens te analyseren om de resultaten te verbeteren met behulp van de meest relevante marketingtools en -technieken. Bastiaan is altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en best practices in digitale marketing, growth en automation. Er is voor alles een tool.

Meer weten?

Ruben Brinkman

Growth Hacking Trainee


Als Growth Hacking Trainee zal Ruben de komende maanden samen met Bastiaan de marketing van Epic Agility voor zijn rekening nemen.

Meer weten?