Jeroen Molenaar - Certified Scrum trainer en Agile coach

Jeroen Molenaar

Agile transformatie consultant
Certified Scrum Trainer ®


Jeroen, oprichter van Epic Agility, heeft meer dan 12 jaar hands-on ervaring met het inrichten en begeleiden van Agile organisaties. Daarnaast is hij één van de vijf Certified Scrum Trainers ® in Nederland.

Meer weten?

Han Rooijakkers

Agile team coach, trainer
en Lean Greenbelt


Han heeft de afgelopen jaren als consultant ervaring opgedaan met change management. Als Agile teamcoach adviseert hij nu bij de opstart en doorontwikkeling van Agile teams.

Meer weten?

Onno Yperlaan

Business Partner en client services


Onno is de afgelopen 10 jaar actief geweest als business consultant. Na zijn eerste kennismaking met Agile werken was hij om. Zijn uitdaging bij Epic Agility is het bedrijf te laten groeien en nog meer impact te maken bij onze partners.

Meer weten?

Jona Rens

Agile team coach en trainer


Jona komt uit de theater wereld, waar in multidisciplinaire teams kort cyclisch gewerkt wordt en verbeteren op basis van feedback loops centraal staat. Met haar handelende mentaliteit maakt ze nu het verschil bij onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Gerard Claassen

Agile organization coach en transformation agent


Gerard zijn passie en ervaring liggen bij de kracht van zelforganisatie en wendbare samenwerking op grote schaal. Dit heeft hij in de praktijk gebracht bij zowel de organisatie van het Lowlandsfestival als bij de Agile Transities van de 3 grootbanken.

Meer weten?

JanineVinken

Team trainer en coach (psycholoog)


Janine is opgeleid als psycholoog-trainer. Als trainer heeft zij zich als doel gesteld mensen te helpen zichzelf beter te leren kennen, te ontdekken wat hen drijft en waar zij plezier uit halen. Kernwoorden zijn voor haar aandacht, oprechte interesse en humor.

Willemien Pekelharing

Team trainer en coach (psycholoog)


Willemien draagt net als Janine de titel psycholoog trainer. Haar missie is; Mensen helpen in hun ontwikkeling. Zowel persoonlijk als professioneel. Het één staat wat haar betreft ook nooit los van het ander.

Leonieke van der Peet

Agile transformatie consultant
Agile leiderschap coach


Leonieke heeft zich als bedrijfskundige en gedragseconoom, de afgelopen 5 jaar ontwikkeld in organisatie en cultuurveranderingen. Het is haar missie om organisaties en mensen te begeleiden om ze zo elke dag een beetje beter te maken.

Teun Janssen

Persoonlijk (leiderschap) coach


Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.