Jeroen Molenaar

Agile transformatie consultant &
Certified Scrum Trainer®


Jeroen, oprichter van Epic Agility, heeft meer dan 12 jaar hands-on ervaring met het inrichten en begeleiden van Agile organisaties. Daarnaast is hij één van de vijf Certified Scrum Trainers ® in Nederland.

Meer weten?

Jona Rens

Agile team coach en trainer


Jona komt uit de theater wereld, waar in multidisciplinaire teams kort cyclisch gewerkt wordt en verbeteren op basis van feedback loops centraal staat. Met haar handelende mentaliteit maakt ze nu het verschil bij onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Cathy Klein

Officemanager, Steun & Toeverlaat


Als alles tot in de puntjes geregeld is, is Cathy op haar best. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om een luisterend oor te bieden en klaar te staan voor alle collega’s. Vaak weet zij al waar iemand behoefte aan heeft, voordat diegene dat zelf weet. Super waardevol, zo’n pro-actieve houding! Cathy is echt de steun & toeverlaat voor Epic Agility.

Meer weten?

Paul Schlüter

Agile Team Coach & Scrum Master


Als coach en vertrouwenspersoon biedt Paul een veilige, vertrouwelijke omgeving waarin gedachten gestructureerd kunnen worden en lucht krijgen. Zo kunnen zorgen, wensen, twijfels, geluk en verdriet over werk en privé worden uitgesproken en geordend. Datzelfde doet hij ook in zijn werk als teamcoach en Scrum Master. Vanuit een Agile mindset zet Paul zijn kwaliteiten in om waarde toe te voegen op verschillende niveaus; de organisatie, het team en het individu.

Meer weten?

Rob Paeper

Agile Coach, Trainer & Consultant


Als “teamdokter” past hij bij bestaande teams die soms kwesties hebben en stagneren in hun ontwikkeling, passende interventies toe om samenwerking te stimuleren. Zijn ruim twintig jaar ervaring als (interim) manager stelt hem in staat om met veel verschillende mensen in heel verschillende contexten te werken. Rob heeft dus DevOps-teams geprepareerd en gerepareerd. En dat met veel succes!

Meer weten?

Saskia Langenberg

Remote work expert & Agile team coach


Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van remote work is Saskia echt een expert binnen dit vakgebied. Zij ondersteunt en helpt teams en individuen om succesvol op afstand samen te werken. In deze tijd een absolute must voor je organisatie.

Meer weten?

Ruben Brinkman

Growth Marketeer


Een ambitieuze, doelgerichte en leergierige young professional met een passie voor marketing & ondernemerschap. Na een half jaar als Growth Hacking Trainee bij Epic Agility werkzaam te zijn geweest, is Ruben vanaf eind augustus 2020 in dienst als Growth Marketeer. Samen met Bastiaan zal Ruben de marketing van Epic vorm gaan geven.

Meer weten?

Bastiaan Smeenk

Growth Manager


Een full-stack marketeer met een creatieve mindset en een doorzetters mentaliteit. Bastiaan heeft veel ervaring met digital marketing, growth hacking, branding, reclame en sociale media. Hij streeft altijd naar groei door gegevens te analyseren om de resultaten te verbeteren met behulp van de meest relevante marketingtools en -technieken. Bastiaan is altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en best practices in digitale marketing, growth en automation. Er is voor alles een tool.

Meer weten?

Jeroen Kooistra

Agile Team Coach & Trainer


Jeroen heeft zijn sporen verdiend met 11 jaar werkervaring in de bouw- en consultancy wereld. Hij heeft het Agile werken geïntroduceerd in engineering teams en is als Agile Coach snel in staat om een vertrouwensband te creëren met de teams die hij coacht en traint. Verder krijgt Jeroen veel energie van het helpen van organisaties die het zicht op een visie kwijt zijn en hulp nodig hebben zichzelf opnieuw uit te vinden. Hij is als geen ander in staat om met een Agile mindset vooruit te blikken in de wereld van digitalisering en automatisering en daarin concrete handvatten te bieden. Stap voor stap helpt hij met workshops en coaching nieuw leven te blazen in een ambitieuze toekomstvisie die tegelijk ook direct operationeel uitvoerbaar is.

Meer weten?