Een stabiele basis is het uitgangspunt voor succes

Als officemanager is Cathy een soort duizendpoot. En dat natuurlijk in de breedste zin van het woord! Iedereen weet het: zonder stabiele basis ben je helemaal nergens. En dat geldt ook zeker voor het bedrijfsleven. Cathy bewijst dat elke dag weer. Ze observeert, luistert, verbetert en adviseert. Het motto van Epic Agility is haar dan ook op het lijf geschreven: Elke dag een beetje beter.

Officemanager, steun & toeverlaat

Als alles tot in de puntjes geregeld is, is Cathy op haar best. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om een luisterend oor te bieden en klaar te staan voor alle collega’s. Vaak weet zij al waar iemand behoefte aan heeft, voordat diegene dat zelf weet. Super waardevol, zo’n pro-actieve houding! Cathy is echt de steun & toeverlaat voor Epic Agility.

Specialiteit: Volledige ontzorging

Cathy is het beste in haar element als alles klopt. Maar dan ook werkelijk alles. The devil is in the detail. Ze ondersteunt haar collega’s waar zij kan, zorgt ervoor dat het kantoor van Epic Agility er sharp uitziet, verzorgt de administratie en facturatie, de bevoorrading, beheert de agenda’s en stelt nieuwe contracten op. Natuurlijk is zij ook verantwoordelijk voor het goed verlopen van alle trainingen en het boeken van alle vluchten voor de Epic Collega’s. Kortom: Cathy is de rustgevende factor binnen het team en ontzorgt alle Epic Collega’s.

Levensmotto

Behandel je medemens zoals jij zelf behandeld wilt worden! Samenwerken, luisteren naar elkaar en kom samen tot het einddoel!

Advies voor de klant

Wees nieuwsgierig, experimenteer, vertrouw op best practices en leer van je ervaringen!

Kom in contact met Cathy:

+31 6 51 59 05 74
cathy@epicagility.nl

“Behandel de medemens zoals jij zelf behandeld wilt worden!"

Leeftijd: 34
Woonplaats: Purmerend
Getrouwd: ja, 5 jaar
Kinderen: Dochter van bijna 4 jaar en een zoontje van bijna 1 jaar.
Hobby: Reizen, shoppen, fitnessen, vrijwilligerswerk en leuke uitstapjes maken met mijn gezin.
Levensmotto: Je behandelt de medemens zoals jij zelf behandeld wilt worden!
Krachtige eigenschap: Ik ben zorgzaam en wil alles zo goed mogelijk regelen voor iedereen. Ben eigenlijk best perfectionistisch.
Zwakke eigenschap: Ik kan ongeduldig zijn.
Lievelingsbezigheid zondagochtend: Zondag is het familiedag, gezellig met zijn drieën uitgebreid ontbijten en dan in de middag er samen op uit om wat leuks doen.
Gaafste stad of plek:  New York, the city that never sleeps! Nu een paar keer mogen bezoeken en vind het echt een geweldige en multiculturele stad. Waar je fantastisch kan shoppen maar ook heerlijk kan ontspannen in Central Park.