Jeltje Vels

Agile Coach, Transformatie Master en SAFe Trainer

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Een organisatiecoach in hart en nieren, die heeft geleerd om iedereen mee te nemen in de strategie-executie. Want, zoals ze zelf zegt, doelstellingen behaal je samen.

Jeltje Vels | Agile Coach, Transformatie Master en SAFe Trainer bij Epic Agility

Lezen en leren en leren en lezen, zo kun je Jeltje haar passies opsommen. Met een nachtkastje gevuld met minimaal drie boeken die ze gelijktijdig verslindt en een inherente drive om alles dat nieuw is te willen verkennen, is deze professionele ‘spons’ de perfecte match voor elke organisatie die strategische bedrijfsdoelen wil realiseren.

Samen doelen halen

Kijk naar Jeltjes professionele achtergrond en er valt je direct iets op; heel veel grote namen. Wat is de rode draad van haar werk bij ABN AMRO, KPN, Kamer van Koophandel, ACHMEA en nu vanuit Epic Agility bij Rabobank? Met haar bewonderenswaardige talent om grote organisaties direct te overzien, vormt ze binnen no-time een plan om de juiste trajecten in te richten om strategische doelen te behalen. Een organisatiecoach in hart en nieren, die heeft geleerd om iedereen mee te nemen in de strategie executie. Want, zoals ze zelf zegt, doelstellingen behaal je samen.

Samenwerken

Jeltje maakt graag gebruik van een ieders talent. Waar ze vroeger dacht dat ze alles zelf moest leren, weet ze nu dat je veel beter elkaar kunt stimuleren en motiveren om eigen kwaliteiten en ambities te ontwikkelen. Daarom koos ze voor Epic Agility: om te doen waar ze goed in is én leuk vindt, namelijk bedrijven helpen groeien en zelf blijven groeien.

Altijd ambitieus

Al zou je het misschien niet zeggen van de energieke, super-sociale Jeltje, ze is heel goed in stilzitten en zich volledig in een boek verdiepen. Geen fictie, maar alles rondom persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, filosofie en meer. Zie haar als een spons; ze pakt overal iets uit, leert elke dag wel iets bij en wil altijd blijven groeien. En Jeltje zou Jeltje niet zijn als ze haar opgedane inzichten niet zou delen; ze publiceert op LinkedIn haar boekrecensies.

Kennis vergaren en kennis delen

Ze voelt zich als een vis in het water in het bedrijfsleven, waar haar expertise en enthousiasme zonder twijfel een positief effect op team de mindset heeft. Of er nu vraag is naar strategische doelen stellen, het behalen ervan of bekijken of de weg er naartoe de juiste is. Voor Jeltje is alles van strategie tot executie ‘kat in ‘t bakkie’.

Kennismaken? Zo neem je contact op met Jeltje Vels

jeltje@epicagility.nl

020 737 0335