Van moeten gaan wij willen maken…..

Veel organisaties zie ik strugglen met hun interne processen als gevolg van de alom veranderende markt en nieuwe toetreders. Het snel reageren op de markt met bijvoorbeeld product innovaties laat te wensen over, om uiteindelijk de concurrentie voor te moeten laten gaan. Met business agility laat ik de impact zien hoe organisaties zich kunnen herstellen en/of transformeren naar een organisatie die beter presteert en wendbaar is in de veranderende markt. 

Expertise

Ramon – een teamspeler en business developer pur sang – gebruikt zijn 20 jaar brede kennis en business ervaring om organisaties elke dag een beetje beter te laten presteren. Zijn expertise vindt men in verschillende disciplines, wat Ramon een prettig en constructief gesprekspartner maakt. Samen met u legt Ramon snel de vinger op de punten die uw organisatie kunnen laten excelleren en laat hij u de impact zien van business agility in uw organisatie door het programma van Epic Agility

De werkende wereld

Een wereld waarin alles sneller gaat, concurrentie gewoon is en productinnovatie niet meer is weg te denken. Dit vraagt om meer skills van organisaties dan alleen tijd en snelheid.  Maar hoe wendbaar en hoe snel kan uw organisatie reageren met het juiste product? Is uw organisatie hierop ingericht? Epic Agility begrijpt als geen ander deze situatie en heeft vele bekende en onbekende organisaties geholpen te transformeren naar een omgeving waar business agility de norm is. Het resultaat? Organisaties met zelfsturende teams in een samenwerkende cultuur. Impact is dat telt, niet de uren. Ramon neemt u graag mee in de diverse mogelijkheden voor uw organisatie! 

Advies voor de klant

Zou het kunnen dat ook in uw organisatie meer kennis aanwezig is dan u denkt? Gebruiken uw managers deze kennis ook? Met business agility laat Epic Agility uw hele organisatie beter presteren. Herinrichten met zelf organiserende teams geeft uw organisatie flexibiliteit en wendbaarheid. Door gelijkwaardigheid maakt men gebruik van elkaars kennis en onderzoek. Release van producten gaan sneller en beter onder het motto make right products and make the products right. Hoe? maak kennis met mij en Epic Agility! 

Kom in contact met Ramon:

+31 20 737 0335
+31 6 43 43 63 88
ramon@epicagility.nl

“The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do."

Achtergrondinformatie Ramon van Es

Leeftijd: 46
Woonplaats: Schoonhoven
Getrouwd: ja
Kinderen: 4
Hobby: vliegtuigtechniek en klussen
Levensmotto: doe het in 1 keer goed, dan is tijd je beste vriend
Krachtige eigenschap: samenwerkend, stoutmoedig en creatief
Zwakke eigenschap: soms een beetje te rood

Lievelingsbezigheid zondagochtend: samen met mijn vrouw en onze kinderen uitgebreid ontbijten met verse croissants, broodjes, eitjes, zelf geperste verse jus en aardbeien/bananen smoothie. Een wekelijks moment waarbij tijd niet bestaat.
Gaafste stad of plek: Milaan, niet de meest indrukwekkendste stad op aarde, maar voor mij de stad met de gaafste romantische herinnering. De stad waar mijn vrouw “JA “ zei