“A goal without a plan is just a wish.”

 – Antione de Saint-Exupéry –

Een beetje ‘cheesy’, maar wel goed van toepassing op hoe Ruben in het leven staat. In zijn nog prille loopbaan heeft Ruben al verschillende projecten opgezet.

Zo is hij tijdens zijn studie Sport, Management & Ondernemen (SM&O) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zijn eigen onderneming: ReFresH’IM gestart. In deze periode heeft hij een mannelijke cosmeticalijn op de markt gebracht en dit verpakt in een handige travelkit; wat in zijn geheel in de handbagage van het vliegtuig kan worden meegenomen.

Daarnaast traint Ruben samen met zijn broer voor een SwimRun. Dit is een wedstrijd waarbij je samen al zwemmend / hardlopend een parcour moet afleggen. Daarbij is het van belang om vooraf een duidelijke doelstelling te formuleren en middels een specifiek trainingsschema daar naar toe te werken.

Growth Hacking Traineeship

Om zijn digital marketing skills te verbeteren heeft Ruben besloten om het Growth Hacking Traineeship bij The Talent Institute in Amsterdam te gaan volgen. Dit is een traject van een half jaar waar hij alle skills, maar bovenal de mindset, van het growth hacken zich eigen zal gaan maken.

Hij zal de komende maanden samen met Bastiaan de marketing van Epic Agility voor zijn rekening nemen.

Levensmotto

“Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!”

Kom in contact met Ruben:

“Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!"

Leeftijd: 23
Woonplaats: Beverwijk
Hobby: Sport, Netflix en een avondje op stap
Krachtige eigenschap: Doelgericht
Zwakke eigenschap: Ongeduldig
Gaafste stad of plek: Playa del Carmen (Mexico) met een biertje op het strand