Ruben Brinkman

Business Development Manager

Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!

Een ambitieuze, doelgerichte en leergierige young professional met een passie voor business development & ondernemerschap.

“A goal without a plan is just a wish.”

 – Antione de Saint-Exupéry –

Een beetje ‘cheesy’, maar wel goed van toepassing op hoe Ruben in het leven staat. In zijn nog prille loopbaan heeft Ruben al verschillende projecten opgezet.

Zo is hij tijdens zijn studie Sport, Management & Ondernemen (SM&O) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zijn eigen onderneming: ReFresH’IM gestart. In deze periode heeft hij een mannelijke cosmeticalijn op de markt gebracht en dit verpakt in een handige travelkit; wat in zijn geheel in de handbagage van het vliegtuig kan worden meegenomen.

Growth Hacking Traineeship

Om zijn digital marketing skills te verbeteren heeft Ruben het Growth Hacking Traineeship bij The Talent Institute in Amsterdam gevolgd. Dit is een traject van een half jaar waar hij alle skills, maar bovenal de mindset, van het growth hacken zich eigen heeft gemaakt.

Business Development Manager

Al vrij snel kwam Ruben er achter dat marketing niet helemaal zijn ding was en hij veel meer energie krijgt van het oprecht verder helpen en adviseren van klanten. Zodoende is hij doorgegroeid naar de rol van Business Development Manager. Hierbij ligt zijn focus op het verder helpen van klanten en het genereren van ‘new business’ in combinatie met accountmanagement en relatiebeheer.

Levensmotto

“Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!”

Kom in contact met Ruben Brinkman

ruben@epicagility.nl

06 20 47 53 01