UPDATE: Lees hier de laatste informatie over trainingen en de maatregelen.

Ruben Brinkman

Growth Marketeer

Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!

Een ambitieuze, doelgerichte en leergierige young professional met een passie voor marketing & ondernemerschap. Na een half jaar als Growth Hacking Trainee bij Epic Agility werkzaam te zijn geweest, is Ruben vanaf eind augustus 2020 in dienst als Growth Marketeer. Samen met Bastiaan zal Ruben de marketing van Epic vorm gaan geven.

“A goal without a plan is just a wish.”

 – Antione de Saint-Exupéry –

Een beetje ‘cheesy’, maar wel goed van toepassing op hoe Ruben in het leven staat. In zijn nog prille loopbaan heeft Ruben al verschillende projecten opgezet.

Zo is hij tijdens zijn studie Sport, Management & Ondernemen (SM&O) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zijn eigen onderneming: ReFresH’IM gestart. In deze periode heeft hij een mannelijke cosmeticalijn op de markt gebracht en dit verpakt in een handige travelkit; wat in zijn geheel in de handbagage van het vliegtuig kan worden meegenomen.

Daarnaast is Ruben vrij sportief. Zo heeft hij onlangs samen met zijn broer aan een SwimRun wedstrijd mee gedaan. Dit is een wedstrijd waarbij je samen al zwemmend / hardlopend een parcour moet afleggen. Daarbij is het van belang om vooraf een duidelijke doelstelling te formuleren en middels een specifiek trainingsschema daar naar toe te werken. Met resultaat! Op de 18 km mannen duo race hebben zij de tweede plaats gehaald!

Growth Hacking Traineeship

Om zijn digital marketing skills te verbeteren heeft Ruben het Growth Hacking Traineeship bij The Talent Institute in Amsterdam gevolgd. Dit is een traject van een half jaar waar hij alle skills, maar bovenal de mindset, van het growth hacken zich eigen heeft gemaakt. Sinds eind augustus 2020 is Ruben als Growth Marketeer in dienst bij Epic Agility.

Hij zal samen met Bastiaan de marketing van Epic Agility vorm gaan geven.

Levensmotto

“Je bent de regisseur van je eigen leven, dus maak er een onvergetelijke film van!”

Kom in contact met Ruben Brinkman

ruben@epicagility.nl

06 20 47 53 01