Crucial Conversations®

voor meesterschap in dialoog

Na deze training kun je de verkorte versie van 1 dag van “Crucial Conversations voor meesterschap in dialoog” volgen. Daarmee maak je jouw set aan Crucial Skills compleet.

Download brochure

Plan gesprek met een expert

Data & Locaties

Lengte van de training

Klassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
Online: 4 sessies van 3 uur

Bijzonderheden

  • Internationale awards
  • Direct toepasbaar
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Trainer certificatie programma

Tarief

Individueel: € 995 ex. Btw
In-company: voordeliger vanaf 8 deelnemers

De visie van ‘Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid’

Misschien herken je dit wel; als leidinggevende heb je duidelijke afspraken gemaakt met je medewerker en hier goede gesprekken over gevoerd. Toch worden deze afspraken regelmatig niet nagekomen. Het lijkt wel of deze persoon het gewoon niet wil begrijpen, terwijl het toch allemaal heel duidelijk is. Wat kunt je nog doen? Er is duidelijk sprake van een kloof tussen de verwachtingen en de daadwerkelijke prestatie. Ondanks dat het lijkt dat deze persoon “het niet wil begrijpen”, kunnen er tal van oorzaken voor zijn. De training ‘Crucial Conversations voor aanspreken op verantwoordelijkheid’ leert je om de situatie goed te analyseren en de ander te helpen om deze kloof te dichten. Je maakt hierbij gebruik van Crucial Conversations technieken, aangevuld met de 6 bronnen van invloed.

Een betere Management Performance

Medewerkers verantwoordelijk houden is de basis voor een goede management performance, zowel in de performance review gesprekken als in het dagelijks werk. Wanneer leidinggevenden hun vaardigheden uitbouwen om medewerkers op een opbouwende manier verantwoordelijk te houden dan vergroot dat ook het vertrouwen, efficiëntie, betrokkenheid en meer. De tweedaagse training ‘Crucial Conversations voor aanspreken op verantwoordelijkheid’ geeft leidinggevenden een praktisch model met 9 krachtige vaardigheden om tegenvallende prestaties van hun medewerkers positief te beïnvloeden.

Voor wie is ‘Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid’ geschikt?

De training is geschikt voor iedere leidinggevende die behoefte heeft aan een model met praktische vaardigheden om tegenvallende prestaties van medewerkers op een opbouwende manier bespreekbaar te maken. Jouw aanspreektechnieken zullen leiden tot positieve gedragsverandering en betere resultaten. Deze training is in feite een performance review training, waarbij vooral het belangrijkste en moeilijkste onderdeel centraal staat.

Trainingen gegeven

Training waardering

Medewerkers gecoached

Hoe is de training opgebouwd?

Je ontvangt een inlogcode voor een online zelfanalyse. Dit uitgebreide persoonlijke profiel bevat jouw persoonlijk gedragsvoorkeuren, uitgedrukt in een pallet van 4 kleuren. Het geeft aanwijzingen over jouw sterke punten, manier van communiceren en emotionele triggers. Er is geen goed of fout. Het laat vooral zien waarom het soms lastig kan zijn om met anderen samen te werken en hoe je dat zou kunnen aanpakken door de verschillen van elkaar juist optimaal te benutten. De training vormt een eye-opener en geeft veel inzicht en praktische tips voor optimale samenwerking.

[ CUSTOM CONTENT ]

Ervaringen

Wat anderen vonden

Tessa Visser

Product Owner Training | 22 April 2021

Professional and very interactive training. The trainer is very high skilled and we have learned a lot in two days. Everything was very well taken care off, from an elaborate lunch to a nice end of the day with a drink. Would highly recommend to all colleagues and acquaintances.

Arthur de Kanter

Certified Agile Leadership – ETO | 5 April 2021

Ik heb me 3 dagen online ondergedompeld in CAL-ETO. Zeer intensief, bijzonder energiek en ondanks de virtuele ontmoeting super leerzaam en afwisselend. Met een leuke kleine groep, waardoor veel ruimte voor interactie.

Wordt Gecertificeerd Trainer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.