Wat wij bieden

Individuele trainingen

Voor Medewerkers

Onze trainingen zijn uitermate geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn binnen de Marketing, HR, Sales & de IT. Variërend van een Scrum Master training tot een Advanced Product Owner of training tot SAFe Agilist.

Voor Coaches

Daarnaast bieden wij ook verschillende trainingen aan voor (Agile) coaches die zich verder willen ontwikkelen. Te denken valt dan aan onze Gecertificeerd Agile Coach trainingen tot Team Facilitator & Professional.

Voor Management

Om als management een Agile transformatie vorm te kunnen geven, is het van groot belang om te achterhalen hoe je de organisatie het beste mee kan nemen in de Agile Way of Working. Leer tijdens de Certified Agile Leadership training de essentie en pas de kennis toe op team & organisatie niveau.

Voor Executives

Als executive is het handig om inzicht te krijgen in de Agile & Scrum methodiek alvorens het team Scrum kan gaan werken. Een Agile Scrum Foundation workshop is hier uitermate geschikt voor. Daarnaast kan een van onze High Performing Team workshops een mooi (start) punt zijn om de team performance te vergroten.

Wat wij bieden

Team trainingen

IT & DevOps

Agile & Scrum werd van origine veelal in de IT & DevOps context toegepast. Tegenwoordig hanteren veel IT & DevOps organisaties verschillende Agile scaling technieken toe. Daarbij leent het Scaled Agile Framework (SAFe) zich uitstekend.

Human Resource

Ook binnen de Human Resource afdelingen wordt er steeds vaker Agile & Scrum gewerkt. Hoe kan bijvoorbeeld een sollicitatieproces het beste op een iteratieve wijze worden vormgegeven en hoe kan je de stakeholders het beste op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Marketing & Sales

De afgelopen jaren heeft het Agile & Scrum gedachtegoed voornamelijk binnen de marketing & sales afdelingen veel aan populariteit gewonnen. Van het opzetten van campagnes tot het bijhouden van de resultaten en stakeholdermanagement.

Backoffice & Operations

Tot slot zie je een stijging in het Agile & Scrum gebruik binnen de Backoffice & Operations. Hoe lopen alle processen? Kunnen we processen verder automatiseren en tegen welke impediments kunnen wij aanlopen? Scrum & Agile werken leent zich hier perfect voor.

Staat jouw training er niet bij?

Wij organiseren fysieke, klassikale trainingen bij ons op locatie in Amsterdam. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de training samen met je team in-company te volgen. Tot slot bieden wij de mogelijkheid om bij voldoende animo een online training te faciliteren. Ben je benieuwd welke type training het beste binnen jouw context past? Neem dan gerust eens contact met ons op .