Onze Agile en Scrum trainingen zijn gecertificeerd door de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie van de wereld: Scrum Alliance.
Wij geven natuurlijk zelf ook een Agile invulling aan onze trainingen. Want op basis van jouw specifieke leerwensen zorgen wij ervoor dat jij het uiterste uit je training haalt!
Heb jij specifieke wensen?  Neem even contact op als je een aanpassing op – of uitbreiding van – het programma wilt. Wij verzorgen met plezier een training op maat voor je! Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de (meer)waarde van certificering.

Wij bieden momenteel de onderstaande trainingen aan:


Wil jij de rol van Scrum Master pakken? Leer in deze tweedaagse CSM training hoe je een team én organisatie beter maakt. Ontdek hoe je ze  mee kunt nemen in een Agile en Scrum manier van werken. Deze training is inclusief examen en certificering!

Lees meer

De Product Owner vervult een cruciale rol binnen het Scrum proces. Hoe creëer je samen met een team en stakeholders een waardevol product? Na het volgen van deze CSPO training, kun je direct zelfstandig aan de slag. Inclusief certificering!

Lees meer

Wil jij jezelf verder specialiseren als ProductOwner? Met onze Advanced Certified Product Owner training haal je alles uit de kast! Ontwikkel nieuwe vaardigheden om impact te maken. Deze training wordt beloond met certificering!

Lees meer

Als Agile Coach vervul je een sleutelrol tijdens een Agile transformatie. In onze meerdaagse opleiding leer je hoe je een succesvolle Agile coach wordt, of hoe je je expertise kunt verbeteren en verbreden.

Lees meer

Agile, iedereen heeft het erover. Maar wat is het nu precies? Leer in één dag wat de basis is van Agile en Scrum. Tijdens deze training krijg je meer dan voldoende inzicht om de eerste stappen te zetten binnen de Agile wereld!

Lees meer

Hoe overleef jij een Agile transitie? En wat betekent dit specifiek voor jouw huidige rol? Tijdens deze pragmatische workshop helpt Epic Agility om vorm te geven aan jouw managers-rol. Haal het beste uit jezelf en uit je team(s) met deze training!

Lees meer

Heb jij behoefte om alles uit jezelf te halen wat erin zit? Ga je geen uitdaging uit de weg en ben je bereid om jezelf echt bloot te geven? In dit unieke concept staat persoonlijk leiderschap centraal. 1 dag, 2 mensen. Je gaat naar huis met tal van leerzame en verrijkende inzichten. Een sessie met 1 op 1 coaching gericht op jouw persoonlijk leiderschap.

Lees meer

Tijdens de Design Thinking Workshop maak je kennis met deze probleemoplossende methode. Wat houdt Design Thinking nu precies in? En wat betekent het in de praktijk? Na het volgen van deze energieke workshop weet je precies wat het voor jouw organisatie kan opleveren!

Lees meer