Onze Agile en Scrum trainingen zijn gecertificeerd door de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie van de wereld: Scrum Alliance.
Wij geven natuurlijk zelf ook een Agile invulling aan onze trainingen. Want op basis van jouw specifieke leerwensen zorgen wij ervoor dat jij het uiterste uit je training haalt!
Hier vind je het overzicht van al onze open training in 2019 en 2020. Epic Agility – Trainingschema 2019-2020
Heb jij specifieke wensen?  Neem even contact op als je een aanpassing op – of uitbreiding van – het programma wilt. Wij verzorgen met plezier een training op maat voor je! Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de (meer)waarde van certificering.

Wij bieden momenteel de onderstaande trainingen aan:


Wil jij de rol van Scrum Master pakken? Leer in deze tweedaagse CSM training hoe je een team én organisatie beter maakt. Ontdek hoe je ze  mee kunt nemen in een Agile en Scrum manier van werken. Deze training is inclusief examen en certificering!

Lees meer

De Product Owner vervult een cruciale rol binnen het Scrum proces. Hoe creëer je samen met een team en stakeholders een waardevol product? Na het volgen van deze CSPO training, kun je direct zelfstandig aan de slag. Inclusief certificering!

Lees meer
Certified Agile Leadership

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Certified Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

Lees meer

Wil jij jezelf verder specialiseren als ProductOwner? Met onze Advanced Certified Product Owner training haal je alles uit de kast! Ontwikkel nieuwe vaardigheden om impact te maken. Deze training wordt beloond met certificering!

Lees meer

Een vitaal onderdeel in een Agile transformatie is de rol van de Agile Coach; de cultuurdrager van de nieuwe organisatie en de katalysator van de verandering. De Agile Coach faciliteert, borgt verbeteringen en maakt business impact. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze Agile Coach opleiding!

Lees meer
HPT Workshop

De High Performing Team (HPT) workshop is gebaseerd op het Tuckman model voor groepsontwikkeling en team building. De opvolgende fases Forming, Storming, Norming, Performing (en Adjourning) staan respectievelijk voor oriëntatie, vertrouwen winnen, samenwerking verbeteren, presteren met plezier en energie. Met onze HPT workshop verkorten wij de doorlooptijd van het opstartproces tot 12 uur.

Lees meer
Portfolio Wall Game

Om inzicht te krijgen in planning, voortgang en afhankelijkheden is een Portfolio Wall een goede tool. In deze game ervaar jij hoe je dit op een effectieve manier organiseert.

Lees meer
Management Drives

Op basis van de profielen en praktijkvoorbeelden faciliteren wij met een Management Drives – team workshop bij het maken van een ontwikkel plan voor het verbeteren van de samenwerking. Hierbij is het belangrijk dat het team verbeterstappen definieert en de actiepunten inplant. Op deze manier wordt er op een duurzame manier gewerkt aan verbeterende samenwerking.

Lees meer

Tijdens deze coaching sessies ontwikkel jij jouw nieuwe vorm van leiderschap. Hoe kun je leidinggeven zonder directief te zijn? Hoe krijg je je mensen wèl aan boord? Hoe kan jij jouw visie inspirerend overbrengen en hoe blijf je jezelf hierin?

Lees meer
24 UUR MET coaching

Heb jij behoefte om alles uit jezelf te halen wat erin zit? Ga je geen uitdaging uit de weg en ben je bereid om jezelf echt bloot te geven? In dit unieke concept staat persoonlijk leiderschap centraal. 1 dag, 2 mensen. Je gaat naar huis met tal van leerzame en verrijkende inzichten. Een sessie met 1 op 1 coaching gericht op jouw persoonlijk leiderschap.

Lees meer

Agile, iedereen heeft het erover. Maar wat is het nu precies? Leer in één dag wat de basis is van Agile en Scrum. Tijdens deze training krijg je meer dan voldoende inzicht om de eerste stappen te zetten binnen de Agile wereld!

Lees meer

Hoe overleef jij een Agile transitie? En wat betekent dit specifiek voor jouw huidige rol? Tijdens deze pragmatische workshop helpt Epic Agility om vorm te geven aan jouw managers-rol. Haal het beste uit jezelf en uit je team(s) met deze training!

Lees meer
Design Thinking

Tijdens de Design Thinking Workshop maak je kennis met deze probleemoplossende methode. Wat houdt Design Thinking nu precies in? En wat betekent het in de praktijk? Na het volgen van deze energieke workshop weet je precies wat het voor jouw organisatie kan opleveren!

Lees meer