Wil jij je tijd zinvol besteden? Blijf je dan ontwikkelen. 

Onze Agile en Scrum trainingen zijn gecertificeerd door de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie van de wereld: Scrum Alliance.
Wij geven natuurlijk zelf ook een Agile invulling aan onze trainingen. Want op basis van jouw specifieke leerwensen zorgen wij ervoor dat jij het uiterste uit je training haalt!
Hier vind je het overzicht van al onze open trainingen in 2020. Epic Agility – Trainingschema 2020
Heb jij specifieke wensen?  Neem even contact op als je een aanpassing op – of uitbreiding van – het programma wilt. Wij verzorgen met plezier een training op maat voor je! Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de (meer)waarde van certificering.

Wij bieden momenteel de onderstaande trainingen aan:


Wil jij de rol van Scrum Master pakken? Leer in deze tweedaagse CSM training hoe je een team én organisatie beter maakt. Ontdek hoe je ze  mee kunt nemen in een Agile en Scrum manier van werken. Deze training is inclusief examen en certificering!

Lees meer

De Product Owner vervult een cruciale rol binnen het Scrum proces. Hoe creëer je samen met een team en stakeholders een waardevol product? Na het volgen van deze CSPO training, kun je direct zelfstandig aan de slag. Inclusief certificering!

Lees meer

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Certified Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

Lees meer

Wil jij jezelf verder specialiseren als ProductOwner? Met onze Advanced Certified Product Owner training haal je alles uit de kast! Ontwikkel nieuwe vaardigheden om impact te maken. Deze training wordt beloond met certificering!

Lees meer

Wil jij jezelf verder specialiseren als Scrum Master? Met onze Advanced Certified Scrum Master training haal je alles uit de kast! Ontwikkel nieuwe vaardigheden om impact te maken. Deze training wordt beloond met certificering!

Lees meer

Een vitaal onderdeel in een Agile transformatie is de rol van de Agile Coach; de cultuurdrager van de nieuwe organisatie en de katalysator van de verandering. De Agile Coach faciliteert, borgt verbeteringen en maakt business impact. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze Agile Coach opleiding!

Lees meer

Onze High Performing Team (HPT) workshops zijn gebaseerd op het Tuckman model voor team building en groepsontwikkeling. De opvolgende fases Forming, Storming, Norming en Performing staan respectievelijk voor oriëntatie, vertrouwen winnen, samenwerking verbeteren en uiteindelijk presteren met plezier en energie.

Met onze HPT Kickstart workshop verkorten wij de doorlooptijd van het opstartproces van een nieuw team tot 12 uur.

Met onze HPT Boost workshop helpen wij een bestaand team in 12 uur de belangrijkste blokkades te overwinnen.

Lees meer

Om inzicht te krijgen in planning, voortgang en afhankelijkheden is een Portfolio Wall een goede tool. In deze game ervaar jij hoe je dit op een effectieve manier organiseert.

Lees meer

Op basis van de profielen en praktijkvoorbeelden faciliteren wij met een Management Drives – team workshop bij het maken van een ontwikkel plan voor het verbeteren van de samenwerking. Hierbij is het belangrijk dat het team verbeterstappen definieert en de actiepunten inplant. Op deze manier wordt er op een duurzame manier gewerkt aan verbeterende samenwerking.

Lees meer

Je wil verantwoordelijkheid, initiatief en ondernemerschap stimuleren, zowel bij je team als bij jezelf. Om hier succesvoller in te worden wil je inzicht krijgen en daarna handvatten om patronen om te buigen naar effectief gedrag. Het paard zal je spiegelen en daardoor de kern meteen naar boven halen, de coach begeleidt dit proces. Een unieke en hele effectieve sessie!

Lees meer

Tijdens de Design Thinking Workshop maak je kennis met deze probleemoplossende methode. Wat houdt Design Thinking nu precies in? En wat betekent het in de praktijk? Na het volgen van deze energieke workshop weet je precies wat het voor jouw organisatie kan opleveren!

Lees meer

Agile, iedereen heeft het erover. Maar wat is het nu precies? Leer in één dag wat de basis is van Agile en Scrum. Tijdens deze training krijg je meer dan voldoende inzicht om de eerste stappen te zetten binnen de Agile wereld!

Lees meer

Hoe overleef jij een Agile transitie? En wat betekent dit specifiek voor jouw huidige rol? Tijdens deze pragmatische workshop helpt Epic Agility om vorm te geven aan jouw managers-rol. Haal het beste uit jezelf en uit je team(s) met deze training!

Lees meer

In twee dagen leer je de basis van Scaled Agile volgens het SAFe 5.0 framework. Je leert alle ins en outs van een Agile Enterprise. Inclusief examen en certificering!

Lees meer

In drie dagen leer je Lean Portfolio Management (LPM) te implementeren aan de hand van het Scaled Agile Framework V5.0. Je komt te weten hoe je Enterprise Strategie verbindt aan executie. Inclusief examen en certificering!

Lees meer

Tijdens deze driedaagse training verwerf je inzicht in de rol en van Release Train Engineer (RTE). Faciliteer en maak end-to-end waardelevering mogelijk via Agile Release Trains (ART’s). Dit kan met onze SAFe® 5 Release Train Engineer (RTE) training.

Lees meer