24 UUR MET - Persoonlijk Leiderschap Programma


Dit is een uniek concept op het gebied van persoonlijk leiderschap. In deze 24 uur krijg je meer inzicht in jouw kwaliteiten. Je ontdekt welke uitdagingen je aan kunt gaan om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Al staat het één nooit los van het ander.

Ga met Teun Janssen, onze professionele persoonlijke coach, aan de slag met jouw leerdoelen in een leerzame 24-uur sessie.

Geïnteresseerd om een sessie met Teun in te plannen? Neem dan gerust contact op via ons formulier of bel 020 737 0335.

Wat gaan we doen?

24 uur in de natuur, offline en ver weg van afleiding. In deze sessie voeren we goede gesprekken, maken we een mooie wandeling en gaan we aan de slag met uitdagende oefeningen. Je krijgt inzicht en je creëert focus om te leven naar jouw levensmissie.
Om goed voorbereid te beginnen, sturen wij je vooraf een aantal persoonlijke vragen en opdrachten. De antwoorden geven richting aan jouw 24 UUR MET sessie.

Inhoud van de sessie

De sessie begint op een locatie midden in de natuur. We gaan onze tijd vullen met inzicht gevende gesprekken, oefeningen en opdrachten. Samen eten en wandelen in de natuur zijn standaard onderdelen van deze sessie.Je overnacht in een huisje in de natuur, uiteraard op een privé kamer. Na het ontbijt houden we een wrap-up gesprek. Hierin brengen we jouw ervaring en inzichten van de 24 UUR MET sessie samen tot een persoonlijk actieplan.

Wanneer is 24 UUR MET precies wat je nodig hebt?

Als je meer uit jezelf wilt halen
Als je authentieker leiding wilt geven
Als je voor een grote uitdaging staat
Als je nieuwsgierig bent naar jezelf
Als je op zoek bent naar rust en reflectie
Als je behoefte hebt aan focus
Als je moeite hebt met het maken van belangrijke keuzes
Als je de eerste stappen wilt zetten naar een authentiek leven

Wie is Teun?

Teun is jouw persoonlijke coach tijdens deze intensieve sessie. Hij is gespecialiseerd in het bereiken van pure authenticiteit bij jou, maar ook bij zichzelf als mens. Hij staat met beide benen op de grond en werkt gericht naar een doel toe. Teun staat bekend om zijn oprechte aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeel vrije blik pakt hij zijn rol als coach naar jou toe, maar ook naar zichzelf.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden via ons formulier of bel 020 737 0335

* = verplicht