24 UUR MET is een uniek concept op het gebied van persoonlijk leiderschap. In deze 24 uur krijg je meer inzicht in jouw kwaliteiten en ontdek je welke uitdagingen je aan kunt gaan om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Al staat het één nooit los van het ander. Ga met Teun Janssen, onze professionele persoonlijke coach, aan de slag met jouw leerdoelen in een leerzame 24 UUR MET!

Interesse?

Bel met 020 737 0335, of vul ons contact formulier in.

Wat gaan we doen?
24 uur in de natuur, offline en ver weg van afleiding. In deze sessie voeren we goede gesprekken, maken we een mooie wandeling en gaan we aan de slag met uitdagende oefeningen. Je krijgt inzicht en je creëert focus om te leven naar jouw levensmissie. Om goed voorbereid te beginnen sturen wij je op voorhand een aantal persoonlijke vragen en opdrachten. De antwoorden geven richting aan jouw 24 UUR MET sessie. Bij aankomst op de locatie in de natuur begint jouw 24 UUR MET coaching sessie. We gaan onze tijd vullen met inzicht gevende gesprekken, oefeningen en opdrachten. Samen eten en wandelen in de natuur zijn standaard onderdelen van het concept. Je overnacht in het huisje in de natuur op een privé kamer. Na het ontbijt houden we een wrap-up gesprek, waarin we jouw ervaring en inzichten van de 24 UUR MET sessie samenbrengen tot een persoonlijk actieplan.

Wanneer is 24 UUR MET precies wat je nodig hebt?

Als je meer uit jezelf wilt halen
Als je authentieker leiding wilt geven
Als je voor een grote uitdaging staat.
Als je nieuwsgierig bent naar jezelf.
Als je op zoek bent naar rust en reflectie.
Als je behoefte hebt aan focus.
Als je moeite hebt met het maken van belangrijke keuzes.
Als je de eerste stappen wilt zetten naar een authentiek leven.

Wie is Teun?
Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Mocht je geïnteresseerd zijn om een sessie met Teun in te plannen, neem dan gerust met ons contact op via onderstaand formulier of bel 020 737 0335.

* = verplicht