Advanced - Certified Scrum ProductOwner ®


Doe mee met een van de volgende trainingen!

mei 17
sep 01

Advanced Certified Product Owner

1 september - 2 september
nov 22

Advanced Certified Product Owner

22 november - 23 november

Wil jij je tijd zinvol besteden? Blijf je dan ontwikkelen. 

Locatie: Amsterdam
Kosten: € 1395 ex. BTW

Als ProductOwner help jij jouw organisatie om waardevolle producten of services te bouwen en te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat klanten verrast en tevreden blijven. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat een multidisciplinair team de purpose, visie en het product eigen maken en zo zelf organiserend en waarde gedreven kunnen samenwerken.

Met jouw luister- en organisatie skills weet jij wat jouw stakeholders willen en maak jij elke brainstorm sessie effectief. Bovendien heb jij een set aan tools die ervoor zorgen dat het team resultaatgericht kan experimenteren en de juiste dingen maakt voor de klant. In onze Advanced-CSPO training leer je hoe je dit doet!

Na deelname aan de training ontvang je jouw A-CSPO certificaat van de Scrum Alliance. Wil jij meer weten hoe jij je certificaat kunt bemachtigen? Klik dan even hier.

Na het volgen van deze 2-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw rol als ProductOwner verder te ontwikkelen. Deze training is geschikt voor ProductOwners met minimaal één jaar ervaring in deze rol. Het is een uitbreiding op onze CSPO-training. Na afloop van de training  ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld: Scrum Alliance.

Wij behandelen in ieder geval de volgende onderwerpen:

Technieken als Lean startup, Growth hacking en Design thinking om op basis van experimenten en data, waarde gedreven te ontwikkelen voor de klant
Ontwikkelen van een product strategie in een Agile organisatie
Roadmapping, product discovery en klantonderzoek voor succesvolle producten
Lean product development technieken voor het maximaliseren van business value
Jouw rol als Product Owner en de samenwerking met stakeholders
Scaling frameworks en samenwerken met andere Product Owners
Effectief faciliteren met Liberating Structures

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van jouw leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal!

Open Inschrijving

Kosten: €1395,- ex. BTW  

Deze investering is inclusief:
Trainingsmateriaal, registratie als Advanced Certified Scrum Product Owner (A-CSPO) en 2 jaar lidmaatschap bij de Scrum Alliance.

Locatie

Wij geven deze training bij ons op kantoor, op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De training is verzorgd met lunch, snacks, koffie en thee.

Taal

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Wil je deze training incompany afnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie (020) 737 0335

Betaalwijze

Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om de inschrijving definitief te maken. Als deze definitief is gemaakt versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan, in ieder geval voor aanvang van de opleiding.

Informele sfeer persoonlijke invulling op gevraagde behoefte en kennis.

Rogier Moens

Ik was aangenaam verrast over hoe goed Jeroen het publiek kan “lezen” en besluiten wat ze nodig hebben om het maximale uit de training te halen en hoe goed hij de kern van Scrum kan samenvatten op heldere en bondige wijze.

Henrik Kniberg

Goede balans tussen theorie en oefening. Oefeningen ook erg relevant!

Ellen Cuijpers

Samen met Jeroen heb ik gewerkt bij ING waar hij veel coaches heeft gecoacht die ’s werelds grootst schaalbare Spotify implementatie hebben neergezet. Dit maakt hem een uitzonderlijke enterprise coach en trainer.

– Jeff Sutherland

Snelheid, continue feedback en afwisseling tussen oefeningen en presenteren.

Edwin Heesakkers

mei 17
sep 01

Advanced Certified Product Owner

1 september - 2 september
nov 22

Advanced Certified Product Owner

22 november - 23 november
Schrijf je nu in voor een A-CSPO training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik ben in het bezit van CSPO:
JaNee
Ik kom als:
BedrijfZzp'erParticulier