Advanced Certified Scrum Master ®


Wil jij jezelf verder specialiseren als Scrum Master? Met onze training ontwikkel je nieuwe vaardigheden om impact te maken!

mei 25
sep 06

Advanced Certified Scrum Master

6 september - 7 september
nov 10

Advanced Certified Scrum Master

10 november - 11 november

Wil jij je tijd zinvol besteden? Blijf je dan ontwikkelen. Juist nu.

Locatie: Amsterdam
Kosten: € 1395 ex. BTW

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Scrum Master om zo nog beter het Agile team te faciliteren? Dan is deze training exact wat je zoekt! Met de Advanced Certified Scrum Master training ga je verder de diepte in en verbreed je jouw kennis en kwaliteiten als Scrum Master. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Getting to Done, Mastering de backlog en het faciliteren van dialoog en draagvlak. Natuurlijk krijg je voor deze training ook een certificaat van de Scrum Alliance!

Let op! Voor deze training moet je eerst een Certified Scrum Master training hebben gevolgd en minimaal een jaar aantoonbare ervaring hebben binnen het Scrum & Agile werken. Voor meer informatie over de CSM klik hier.

Na deelname aan de training ontvang je jouw A-CSM certificaat van de Scrum Alliance. Wil jij meer weten over hoe je je certificaat kunt bemachtigen? Klik dan even hier.

Na het volgen van deze 2-daagse training kun je als Advanced Scrum master de organisatie begeleiden naar een nog betere Scrum manier van werken. Je bent in staat om een of meerdere teams te faciliteren en te helpen met continu verbeteren. Bovendien heb je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld; Scrum Alliance. Oké, voor het certificaat moet je nog wel even examen doen, maar dat is voor jou geen probleem na deze training! Wil je weten hoe jij je certificaat kunt bemachtigen? Kijk dan even hier

Wij besteden in ieder geval aandacht aan de volgende onderwerpen:

Betere dialoog faciliteren en beter samenwerking als team
Scrum & Agile inzetten voor meer dan één team
Getting to done
Mastering de Product Backlog
Verwijderen van obstakels en omgaan met weerstand
Mastering de Product Backlog
Jezelf positioneren binnen de organisatie.
Vergroten van betrokkenheid en bijdragen aan de adoptie van Agile
Backlog Refinement, Mapping en Scaling technieken

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Nog niet duidelijk of deze certificering wat voor jou is? Neem hier een kijkje!

Open Inschrijving
Kosten: €1395,- ex. BTW  

Deze investering is inclusief:
Online examen, trainingsmateriaal, registratie als Advanced Certified Scrum Master (CSM) en 2 jaar lidmaatschap bij de Scrum Alliance.

Locatie

Wij geven deze training bij ons op kantoor, op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De training is verzorgd met lunch, snacks, koffie en thee.

Taal

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Wil je deze training incompany afnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie (020) 737 0335

Betaalwijze

Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om de inschrijving definitief te maken. Als deze definitief is gemaakt versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan, in ieder geval voor aanvang van de opleiding.

Informele sfeer persoonlijke invulling op gevraagde behoefte en kennis.

Rogier Moens

Ik was aangenaam verrast over hoe goed Jeroen het publiek kan “lezen” en besluiten wat ze nodig hebben om het maximale uit de training te halen en hoe goed hij de kern van Scrum kan samenvatten op heldere en bondige wijze.

Henrik Kniberg

Goede balans tussen theorie en oefening. Oefeningen ook erg relevant!

Ellen Cuijpers

Samen met Jeroen heb ik gewerkt bij ING waar hij veel coaches heeft gecoacht die ’s werelds grootst schaalbare Spotify implementatie hebben neergezet. Dit maakt hem een uitzonderlijke enterprise coach en trainer.

– Jeff Sutherland

Snelheid, continue feedback en afwisseling tussen oefeningen en presenteren.

Edwin Heesakkers

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je A-CSM certificaat halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? 

A-CSM Certificering

Na je deelname aan de CSM training mag je binnen 90 dagen gratis je examen doen bij de Scrum Alliance. Scrum Alliance is de grootste (onafhankelijke) Agile Certificerende instantie ter wereld. Dus je haalt niet zomaar een certificaat, maar een certificaat die echt staat voor kwaliteit & kennis! 

Je ontvangt na je deelname twee e-mails:

  1. Vanuit Epic Agility ontvang je de slides die we hebben gebruikt tijdens de training en andere relevante informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. 
  2. Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om aan het (online) examen te kunnen deelnemen. Epic Agility meldt je na de training aan met het door jou opgegeven e-mailadres, zodat de Scrum Alliance jou alle nodige informatie kan mailen. Binnen 90 dagen na ontvangst van de e-mail van Scrum Alliance moet je een profiel aanmaken zodat je het examen kunt doen.

Als je geslaagd bent voor het examen, staat je certificaat klaar in jouw persoonlijke profiel bij de Scrum Alliance en mag je jezelf Advanced Certified Scrum Master noemen! Gefeliciteerd!

Het groeipad na de A-CSM

Met het A-CSM certificaat op zak, is er altijd de mogelijkheid om door te groeien in je rol. Zie hieronder het meest logische groeipad. Elke dag een beetje beter!

mei 25
sep 06

Advanced Certified Scrum Master

6 september - 7 september
nov 10

Advanced Certified Scrum Master

10 november - 11 november
Schrijf je nu in voor een Advanced CSM training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als: BedrijfZzp'erParticulier
Ik ben in het bezit van CSM: JaNee