Certified Scrum Product Owner ®


Doe mee met een van de volgende trainingen!
Locatie: Amsterdam
Kosten: € 1595,-

De Product Owner heeft een heldere product visie en kan deze omzetten in een Backlog voor zijn product en team. Hierdoor zorgt hij ervoor dat de meest waardevolle items snel worden opgeleverd. Hij weet hoe hij ‘refinement’ en andere tools gebruikt om een overzichtelijke en geprioriteerde Backlog of Story Map te maken. In samenwerking met zijn team en stakeholders creëert hij zo een zo waardevol mogelijk product. Maar hoe doe je dit?

Na deelname aan de training ontvang je jouw CSPO certificaat van de Scrum Alliance.

Na het volgen van deze 2-daagse training kun je als Product Owner aan de slag met het ontwikkelen van een product op basis van een Product Backlog. Deze training is ook geschikt voor  de Product Owner rol buiten IT-teams, bijvoorbeeld voor Scrum teams op een marketing, HR of sales afdeling. Na deelname ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Wij behandelen in ieder geval de volgende onderwerpen:

Wat is een Agile mindset
De Scrum rollen en verantwoordelijkheden
Stakeholder management
User story mapping en het schrijven van user stories
Van een story map naar een Product Backlog
Prioriteren van Product Backlog
Backlog refinement met de stakeholders en het team
Product Backlog items inschatten met het team
Oplever planning en Reviews
Omgaan met praktijk uitdagingen als Scrum Product Owner

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van jouw leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Nog niet duidelijk of deze certificering wat voor jou is? Neem hier een kijkje! 

Schrijf je nu in voor een CSPO training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:
BedrijfZzp'erParticulier

Open Inschrijving

Kosten: € 1595,– ex. BTW.

Deze investering is inclusief:
Trainingsmateriaal, registratie als Certified Scrum Product Owner (CSPO) en 2 jaar lidmaatschap bij de Scrum Alliance.

Locatie

Wij geven deze training bij ons op kantoor, op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De training is verzorgd met lunch, snacks, koffie en thee.

Taal

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Wil je deze training incompany afnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie (020) 737 0335

Betaalwijze

Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om de inschrijving definitief te maken. Als deze definitief is gemaakt versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan, in ieder geval voor aanvang van de opleiding.

Schrijf je nu in voor een CSPO training! Staat jouw voorkeur er niet tussen of heb je nog wat meer info nodig? Bel ons gerust! 020 737 0335

Ik kom als:
BedrijfZzp'erParticulier

Informele sfeer persoonlijke invulling op gevraagde behoefte en kennis.

Rogier Moens

Ik was aangenaam verrast over hoe goed Jeroen het publiek kan “lezen” en besluiten wat ze nodig hebben om het maximale uit de training te halen en hoe goed hij de kern van Scrum kan samenvatten op heldere en bondige wijze.

Henrik Kniberg

Goede balans tussen theorie en oefening. Oefeningen ook erg relevant!

Ellen Cuijpers

Samen met Jeroen heb ik gewerkt bij ING waar hij veel coaches heeft gecoacht die ’s werelds grootst schaalbare Spotify implementatie hebben neergezet. Dit maakt hem een uitzonderlijke enterprise coach en trainer.

– Jeff Sutherland

Snelheid, continue feedback en afwisseling tussen oefeningen en presenteren.

Edwin Heesakkers