Design Thinking Workshop


Design Thinking is een methode die leidt tot oplossingen gericht zowel op de behoefte van de gebruiker, als aan de technische uitvoerbaarheid en de visie op het product. Het is een discipline die is ontstaan in het designveld en heeft de voordelen van een human centered benadering, systeemdenken en visuele communicatie.

Interesse?

Bel met 020 737 0335, of vul ons contact formulier in.

Wat gaan we doen?


Deze hands-on workshop is erop gericht een beeld te krijgen van Design Thinking en hoe dat door de organisatie heen gebruikt kan worden.

We introduceren mensen zonder design achtergrond in het denkproces van design thinking en we bieden designers een betrouwbare aanpak voor het creatief oplossen van een probleem. Aan de hand van cases en door zelf te doen, verzamel je kennis over hoe design thinking werkt en hoe je dit kan toepassen in je eigen werk.

Het is de eerste stap in je ontdekkingsreis naar je eigen creativiteit.

Wat bespreken we tijdens de workshop?


Introductie in Design Thinking
Inspiratie opdoen
Het genereren van ideeën
Ideeën tastbaar maken
Presenteer de oplossing

Wie is de trainer?


Becky Martin heeft meer dan 10 jaar ervaring als designer bij verschillende grote multinationals zoals Uber, Nike, Reebok, Disney en Abn Amro.

Door haar praktische kennis en ervaring met Design Thinking en design sprints is ze in staat deze technieken in te zetten om elke organisatie snel en effectief te helpen innoveren.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Mocht je geïnteresseerd zijn om een Design Thinking training in te plannen of wil je graag meedoen in een geplande training, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel 020 737 0335.

* = verplicht