“Rob Paeper heeft ons team klaargestoomd en er echt een High Performance Team van gemaakt. Verbazingwekkend wat hij in zo’n korte tijd kan bereiken!”

Hans Heising, Agile Coach en projectleider bij InTraffic

Beginnende teams kunnen er weken tot zelfs maanden over doen om “op stoom te komen’’. Teams opstarten kost helaas vaak teveel tijd en geld.

Met onze HPT Kickstart Workshop verkorten wij de doorlooptijd van het opstartproces van forming, storming en norming tot 12 uur.

HIGH PERFORMING TEAM KICKSTART

De High Performing Team (HPT) Kickstart Workshop is gebaseerd op het Tuckman model voor groepsontwikkeling en team building. De opvolgende fases Forming, Storming, Norming en Performing staan respectievelijk voor oriëntatie, vertrouwen winnen, samenwerking verbeteren en dan gaan presteren in flow, met plezier en energie.

Ieder begin is lastig. Er is niet de garantie dat een groep mensen ook gaat presteren. Er zijn namelijk belangrijke voorwaarden die eerst ingevuld moeten worden: een gezamenlijk doel, wederzijdse afhankelijkheid om dat doel te bereiken en een basis van vertrouwen. Vanaf dan kun je spreken van een team.

Hoe mooi is het als de doorlooptijd van het opstarten drastisch te verkorten is? Het goede nieuws: Epic Agility kan dat!

Team Performance Curve

In 3 intensieve dagdelen van 4 uur doorloopt het team tien stappen, met daarin o.a.:

Wat is een High Performing Team?;
Werk- gedragstijlen - met DISC / Management Drives;
Team Canvas (Purpose, Goals, Values, Roles and Skills, Rules and Activities);
Werkvormen (Liberating Structures);
Energizers (Bubble Sort, Ho Tsji Wah) en Serious Gaming (Het Mijnenveld, De Lean Game en Frozen T-shirt Game).

Randvoorwaardelijk

Het gehele team moet aan de workshop deelnemen om het maximale effect te bereiken.

Resultaat

Het team is na afloop van de HPT Kickstart Workshop goed op elkaar ingespeeld. Na deze voorbereidende stap zal het team direct een snelle performanceverbetering laten zien.

Locatie

De workshop wordt zowel op locatie van het team gegeven als online. Als dat niet mogelijk is kan het ook op de trainingslocatie van Epic Agility in Amsterdam plaatsvinden.

Investering

De kosten van deze workshop bedragen €2250,= ex. BTW.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden via ons formulier of bel 020 737 0335

* = verplicht