KanBan trainingen

Kanban System Design | KSD

Leer de Kanban-methode en de concepten van flow, pull en gezamenlijke verbetering.

Medio

2 dagen

vanaf €1295,-

vanaf €56,25

Ontwerp een Kanban-systeem (of verbeter een bestaand systeem) voor een optimale doorstroming en snellere levering. Word sneller en responsiever, met beter risicobeheer en beter bestuur.

Meer over de training

Ontwerp een Kanban-systeem om flow in je werk te creëren.

Kanban is meer dan visualisaties en kaarten. Er zit een methode achter het ontdekken hoe het werk door een team stroomt. De training Kanban Systems Design heeft als doel om niet alleen de Kanban-methode voor het beheren van de workflow te introduceren, maar ook om de STATIK-benadering (Systems Thinking Approach to Introducing Kanban) toe te passen om Kanban in je huidige services te integreren.

Leer het vereiste onderhoud van een Kanban-systeem om een efficiëntere en hogere kwaliteit van de levering van die services te ondersteunen. Begrijp vraag versus capaciteit binnen uw services en hoe u belemmeringen voor een efficiënte stroom van het werk kunt identificeren. Deze training voldoet aan de Foundation I-vereiste via Kanban University en biedt de mogelijkheid om Foundation II-cursussen te volgen. (Voltooiing van een Foundation II-niveau klasse, zoals KMP II: Kanban Management Professional, zal resulteren in de aanduiding Certified Kanban Management Professional.)

Kanban System Design | KSD

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Start je ontwikkeling vandaag!

Tijdens de Kanban System Design training worden de volgende onderwerpen behandeld:

De training

Dit is wat jij leert

 • Beheersing van Work-in-Progress (van push naar pull)
 • Visualiseren van het werk (het ontwerpen van een planbord op de muur)
 • Meten en beheren van flow (controle grafieken, flow diagrammen)
 • Expliciet maken van werkwijzen (classes of service)
 • Faciliteren van verandering en gezamenlijk verbeteren

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

De cursus Kanban Systems Design is een tweedaags overzicht van de Kanban-methode. Op bewijzen gebaseerde informatie biedt een manier om de methode in uw organisatie te introduceren. Leer de werkzaamheid en effectiviteit van Kanban door middel van groepsoefeningen, discussies en zeer interactieve gameplay.

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 scoren onze trainingen gemiddeld

We trainen met plezier en passie!

Z

Meer dan 25 verschillende Agile en Scrum trainingen

Gecertificeerd door Scrum Alliance. Scrum.org, Scaled Agile en ICAgile.

Z

300+ Agile trainingen reeds gegeven

Zowel maatwerk incompany trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam.

Z

Impact op meer dan 5000 medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile transities, tot individuele coaching.

Hoe verloopt de certificering?

Als je de training succesvol hebt doorlopen, ontvang je een certificaat ter afronding van de Kanban University. Daarnaast krijg je een Kanban System Design (KSD) referentiecertificaat met daarbij een Kanban Management Professional I Badge (KMP-I)

Kanban is een manier van Agile werken. Een goede introductie voor Kanban is de workshop, hierin leer je in een halve dag de basis van het werken volgens de Kanban methode Daarnaast bieden wij ook de Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Improvement (KSI) trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen in deze manier van werken.

Het ontwikkelpad van Kanban System Design | KSD

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?
De meeste van onze trainingen zijn op onze trainingslocatie aan De Ruijterkade 112-F in Amsterdam, op een paar minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. Vindt de training plaats op een andere locatie? Dan zie je dat terug op de trainingspagina.
Hoe werkt het inschrijfproces?
Inschrijven heb je binnen een paar minuten geregeld:

 1. Kies een datum en vul het aantal deelnemers in.
 2. Geef je naam en e-mailadres door. Klik op de knop ‘bevestigen’.
 3. Vul de facturatiegegevens in op de check-out pagina. Kies hier ook je betaalmethode en rond je inschrijving af.

Vervolgens gaan wij voor je aan de slag:

 • Je krijgt per mail een bevestiging van je inschrijving.
 • Heb je ingeschreven met STAP-budget? Dan krijg je van ons een aanmeldbewijs, daarmee kun je in het volgende STAP-tijdvak je aanvraag doen. Wanneer het UWV je aanvraag heeft goedgekeurd, krijg je van ons de factuur. Is je aanvraag afgewezen? Dan krijg je een creditfactuur. Meer over STAP lees je hier.
 • 1 tot 2 weken voor de training sturen we je de uitnodiging met alle praktische informatie. Heb je geen mail ontvangen, ook niet in de spam-map? Bel ons op 020 737 03 35 of stuur een mail naar info@epicagility.nl, dan kijken we de status voor je na.

Alle stappen doorlopen en alle informatie ontvangen? Dan zien we je graag op de training!

Verzorgen jullie ook lunch?

Ja, voor trainingen die een hele dag duren verzorgen we een lunch met luxe belegde broodjes, salade en een versgeperst sapje. En dat alles helemaal vegetarisch. Heb je een voedselallergie of andere dieetwensen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een lekker alternatief.

Trainingen zijn inclusief lunch bij Epic Agility

Duurt je training of workshop een dagdeel? Dan is de lunch op eigen gelegenheid en voorzien we je graag ter plekke van lunchtips.

Kan ik me ook aanmelden met STAP-budget?

Ja, al onze trainingen kun je boeken met STAP-budget. Je krijgt dan ook nog eens een mooie korting, waardoor de meeste trainingen dan zelfs gratis zijn! Precies weten hoe het zit met STAP? Je leest het hier

Ik zie STAP-budget niet staan bij het inschrijven

STAP-budget is een betaalmethode. Kies eerst je datum en vul naam en e-mailadres in. Nadat je op de knop ‘bevestigen’ hebt geklikt, kun je de factuurgegevens invullen op de check-out pagina. Hier kun je aanvinken dat je met STAP-budget wilt inschrijven.

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen