Lean

Lean Yellow Belt

Leer in één dag de basis van Lean en Agile met de Lean Yellow Belt training

Beginner

1 dag

vanaf €795,-

vanaf €0,00

Leer de basis van werken volgens het Lean in deze eendaagse Lean Yellow Belt training. Binnen een dag leer je de basisbeginselen van Lean, begrijp je de ‘Lean-taal’ beter en ontvang je ook een certificaat van deelname!

Meer over de training

Met de Yellow Belt zet jij je eerste stap als Lean professional

Tijdens de Lean Yellow Belt training krijg je een introductie in wat Lean precies is en leer je meer over de achtergrond. Je leert waar het vandaan komt en hoe het zich over de jaren heen heeft ontwikkeld. Je maakt kennis met de 5 principes van Lean en gaat onder andere aan de slag met ‘waste’. Je leert deze verspillingen herkennen in je eigen werkomgeving en zet de eerste stappen in een gestructureerde manier van verbeteren.

Lean Yellow Belt

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Een interactieve leerzame training

Tijdens de training gaan we aan de slag met processen uit jouw organisatie. Hierbij brengen we een aantal processen in kaart en proberen we de geleerde theorie direct toe te passen in de praktijk om processen te verbeteren. Hierbij ervaar je dat niet alles zo simpel is als het soms lijkt!

Na deze praktijk simulatie leer je hoe je Lean kan toepassen in het dagelijkse leven, door bijvoorbeeld week– en/of dagstarts om zo continu te blijven verbeteren. Elke dag een beetje beter!

Wij besteden in ieder geval aandacht aan de volgende onderwerpen:

De training

Dit is wat jij leert

5 Principes van Lean

  • Waarde
  • Waardestroom
  • Flow
  • Pull
  • Perfectie
  • Kaizen
  • Verandermanagement
  • PDCA
  • Dagstart;

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal!

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 scoren onze trainingen gemiddeld

We trainen met plezier en passie!

Z

Meer dan 25 verschillende Agile en Scrum trainingen

Gecertificeerd door Scrum Alliance. Scrum.org, Scaled Agile en ICAgile.

Z

300+ Agile trainingen reeds gegeven

Zowel maatwerk incompany trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam.

Z

Impact op meer dan 5000 medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile transities, tot individuele coaching.

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je Yellow Belt certificaat halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

 

Het ontwikkelpad van Lean Yellow Belt

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Al onze trainingen zijn op onze trainingslocatie aan de Ruijterkade in Amsterdam Centrum, op een paar minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op.

Verzorgen jullie ook lunch?

Ja, voor trainingen die een hele dag duren verzorgen we een lunch met luxe belegde broodjes, salade en een versgeperst sapje. En dat alles helemaal vegetarisch. Heb je een voedselallergie of andere dieetwensen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een lekker alternatief.

Trainingen zijn inclusief lunch bij Epic Agility

Duurt je training of workshop een dagdeel? Dan is de lunch op eigen gelegenheid en voorzien we je graag ter plekke van lunchtips.

Kan ik me ook aanmelden met STAP-budget?

Ja, al onze trainingen kun je boeken met STAP-budget. Je krijgt dan ook nog eens een mooie korting, waardoor de meeste trainingen dan zelfs gratis zijn! Precies weten hoe het zit met STAP? Je leest het hier

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen