Scaled Agile trainingen

Leading SAFe SA

In 2 dagen leer je de basis van Scaled Agile volgens het SAFe 5.0 framework. Je leert alle ins en outs van een Agile Enterprise. Inclusief examen en certificering!

Beginner

2 dagen

vanaf 1195,-

In deze 2 daagse opleiding verwerf je de kennis die nodig is om een Lean-Agile transformatie te leiden aan de hand van het Scaled Agile Framework V5.1®, met de onderliggende principes van Lean en Agile denken voor het gehele productontwikkelingsproces.

Meer informatie

Als SAFe Agilist weet je wat Business Agility in een Scaled omgeving is, hoe dit wordt bereikt en hoe je dit kunt meten.

De training is bestemd voor iedereen die wil leren wat Business Agility in een Scaled omgeving is, hoe dit wordt bereikt en hoe je dit kunt meten. En voor werknemers die willen leren welke scaled rollen er in SAFe bestaan en hoe zij hun huidige werk kunnen migreren naar een agile rol. Deelnemers zijn meestal (interim)managers, programmamanager, projectmanagers, consultants, product owners, scrum masters, architecten, etc.

Leading SAFe SA

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

De training is bestemd voor iedereen die wil leren wat Business Agility in een Scaled omgeving is, hoe dit wordt bereikt en hoe je dit kunt meten. En voor werknemers die willen leren welke scaled rollen er in SAFe bestaan en hoe zij hun huidige werk kunnen migreren naar een agile rol. Deelnemers zijn meestal (intertim)managers, programmamanager, projectmanagers, consultants, product owners, scrum masters, architecten, etc.

De training

Dit is wat jij leert

  • Introducing SAFe
  • Embracing Lean-Agile mindset
  • Understanding SAFe principles
  • Implementing an ART
  • Experiencing PI Planning
  • Executing and releasing value
  • Building an agile Portfolio
  • Leading a Lean-Agile enterprise
  • Implementing SAFe®

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

In deze 2 daagse opleiding verwerven cursisten de kennis die nodig is om een Lean-Agile transformatie te leiden aan de hand van het Scaled Agile Framework V5.0®, met de onderliggende principes van Lean en Agile denken voor het gehele productontwikkelingsproces. Versie 5 is tevens de laatste versie en sinds Jan 2020 op de markt.

Na deze 2 daagse opleiding hebben deelnemers een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management, en Leiderschap in Scaling. Kortom het vormen van een volledige Agile Enterprise. Optioneel kan de training worden afgesloten met een examen.

Ervaringen

Wat anderen vonden

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Hoe verloopt de certificering?

Om het formele Scaled Agile certificaat te bemachtigen is het van belang dat om na afloop van de training met succes het online examen af te leggen. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd na ontvangst van de link die de trainer zal verstrekken. Het examen bestaat uit 45 online multiple-choice vragen die binnen 90 minuten met een passing score van 75% dienen te worden beantwoord. In de praktijk is dit met enige zelfstudie zondermeer realiseerbaar. Wanneer het examen met succes is afgerond ontvang je het officiële SAFe Agilist (SA) certificaat. Een 2de poging kan direct na de 1ste poging worden gedaan, kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de training en bedragen €50,-.

Deelname aan alleen de training geeft geen garantie tot slagen. Aan zelfstudie wordt meestal tussen de 2 en 5 dagen geadviseerd, uiteraard ook afhankelijk van de parate agile/scrum kennis van de cursist.

Het groeipad na de Leading SAFe 5.0

Na het behalen van het SAFe Agilist (SA) certificaat kun je denken aan een training tot SAFe Lean Portfolio Management.

Het ontwikkelpad van Leading SAFe SA

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Al onze trainingen zijn op onze trainingslocatie aan de Ruijterkade in Amsterdam Centrum, op een paar minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op.

Verzorgen jullie ook lunch?

Ja, voor trainingen die een hele dag duren verzorgen we een lunch met luxe belegde broodjes, salade en een versgeperst sapje. En dat alles helemaal vegetarisch. Heb je een voedselallergie of andere dieetwensen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een lekker alternatief.

Trainingen zijn inclusief lunch bij Epic Agility

Duurt je training of workshop een dagdeel? Dan is de lunch op eigen gelegenheid en voorzien we je graag ter plekke van lunchtips.

Kan ik me ook aanmelden met STAP-budget?

Ja, al onze trainingen kun je boeken met STAP-budget. Je krijgt dan ook nog eens een mooie korting, waardoor de meeste trainingen dan zelfs gratis zijn! Precies weten hoe het zit met STAP? Je leest het hier

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen