Scrum alliance trainingen

Advanced Certified Scrum Master ® | A-CSM

Wil jij jezelf verder specialiseren als Scrum Master? Met deze training ontwikkel je nieuwe vaardigheden om nog meer impact te maken

Advanced

2 dagen

vanaf 1395,-

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Scrum Master om zo nog beter het Agile team te faciliteren? Dan is deze training exact wat je zoekt! Met de Advanced Certified Scrum Master training ga je verder de diepte in en verbreed je jouw kennis en kwaliteiten als Scrum Master. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Getting to Done, Mastering de backlog en het faciliteren van dialoog en draagvlak. Natuurlijk krijg je voor deze training ook een certificaat van de Scrum Alliance!

Meer informatie

Als Advanced Scrum Master help jij meerdere teams en product developments

Je werkt al een tijdje als Scrum Master. Je kent de technieken en weet wat jouw verantwoordelijkheden zijn. Het team is ook wel op gang, maar er zijn toch nog enkele harde noten die je maar niet gekraakt krijgt: onvoorziene veranderingen in de samenstelling van je team, beperkte beschikbaarheid van skills, de gevaren van kennismacht, technical debt of conflicten in je team. Je zal aanlopen tegen zaken die in de organisatie spelen waar je geen mandaat hebt en die daardoor onoplosbaar lijken.

Om deze en mogelijk andere problemen het hoofd te kunnen bieden, hebben wij de Advanced Scrum Master training ontwikkeld. Deze training reikt je hulpmiddelen aan die je verder helpen om het team optimaal te laten presteren in de context van jouw organisatie.

*Het is voor deze training noodzakelijk om in het bezit te zijn van een Certified Scrum Master certificaat en minimaal 1 jaar ervaring. Heb je een van twee niet neem dan contact met ons op om te kijken hoe je wellicht toch Advanced Certified Scrum Master kunt worden.

Advanced Certified Scrum Master ® | A-CSM

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Na het volgen van deze 2-daagse training kun je als Advanced Scrum Master de organisatie begeleiden naar een nog betere Scrum manier van werken. Je bent in staat om een of meerdere teams te faciliteren en te helpen met continu verbeteren. Bovendien heb je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld; Scrum Alliance. 

De training

Dit is wat jij leert

  • Betere dialoog faciliteren en beter samenwerking als team
  • Scrum & Agile inzetten voor meer dan één team
  • Getting to done
  • Mastering de Product Backlog
  • Verwijderen van obstakels en omgaan met weerstand
  • Jezelf positioneren binnen de organisatie.
  • Vergroten van betrokkenheid en bijdragen aan de adoptie van Agile
  • Backlog Refinement, Mapping en Scaling technieken

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Nog niet duidelijk of deze certificering wat voor jou is? Neem hier een kijkje!

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je A-CSM certificaat halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Het goede nieuws is dat je geen examen hoeft te doen!

A-CSM Certificering

Na je deelname aan de A-CSM ontvang je gratis je certificering van Scrum Alliance. Scrum Alliance is de grootste (onafhankelijke) Agile Certificerende instantie ter wereld. Dus je haalt niet zomaar een certificaat, maar een certificaat die echt staat voor kwaliteit & kennis!

Tevens ontvang je vanuit Epic Agility de slides die we hebben gebruikt tijdens de training en andere relevante informatie.

Het ontwikkelpad van Advanced Certified Scrum Master ® | A-CSM

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen