Scrum alliance trainingen

Agile Scrum Foundation

In één dag leer je de basics van Agile & Scrum werken en wat dit jou en je organisatie kan brengen.

Beginner

1 dag

vanaf 795,-

Werk je nog niet in een Agile / Scrum omgeving, ben je benieuwd hoe deze werkwijze jouw team of organisatie kan helpen? Leer dan in één dag de basis principes, mindset, waardes en fundamenten van Agile en het Scrum framework.

Meer informatie

Binnen een dag leer jij hoe jouw organisatie en team kunnen profiteren van de voordelen van Agile & Scrum

Wil je meer wendbaar zijn als organisatie of team? Heb je wel eens mensen gehoord over Agile & Scrum maar weet je niet zo goed wat dit betekent? Begin dan met de Agile Scrum Foundation training. Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Scrum en Agile, van HR, tot Operations en van Marketing & Sales tot IT. Na het volgen van de Foundation training kun je jouw ontwikkeling als Agile professional vervolgen met een Scrum Master of Product Owner training.

Agile Scrum Foundation

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Na het volgen van deze 1-daagse training ken je de basis beginselen van Agile en Scrum. Je hebt begrip van incrementeel verbeteren en hoe dit een positief effect heeft op het resultaat van je team en organisatie. Je bent in staat om de eerste stappen te zetten om een flexibele omgeving te creëren welke gericht is op continu verbeteren.

Wij besteden in ieder geval aandacht aan de volgende onderwerpen:

De training

Dit is wat jij leert

  • Agile Manifesto
  • Waar komt Agile vandaan?
  • Agile meer dan IT
  • Agile Mindset
  • Agile in context
  • Scrum Framework
  • Rollen in een Scrum team
  • Incrementeel verbeteren
  • Plannen en aanpassingen

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal!

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Het ontwikkelpad van Agile Scrum Foundation

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen