Scrum alliance trainingen

Certified Agile Leadership Essentials, Teams & Organization

Combineer de drie Certified Agile Leadership trainingen om jezelf optimaal te ontwikkelen als Agile Leader.

Medior

3 dagen

vanaf 1995,-

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Certified Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

Meer informatie

In drie dagen ben jij compleet uitgerust als Certified Agile Leader

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Certified Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

Eén van de uitdagingen van het management is vaak hoe zij moeten omgaan met interne weerstand bij een Agile transitie. Hoe overwin je deze weerstand en zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd en vol vertrouwen en energie deelneemt aan de transitie? Onze certified training geeft je alle tools en inzichten om van een Agile practitioner door te gaan naar een Agile leader. Het geeft je het juiste gereedschap om het senior management te kunnen overtuigen van de waarde van een Agile transformatie.

Certified Agile Leadership Essentials, Teams & Organization

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Ons Certified Agile leadership programma is een unieke driedaagse praktijkgerichte training. Alle Agile leadership competenties en kwaliteiten worden verder ontwikkeld. We trainen mensen in effectief leiderschap en we helpen je om een betere (Agile) leider te worden, ongeacht de huidige rol. De rode draad van deze training is het verbeteren van de werkomgeving aan de hand van Agile waarden, best practices en diverse methodieken. Deze training combineert de Certified Agile Leadership Essentials, Certified Agile Leadership Teams en Certified Agile Leadership Organization.

Na het volgen van deze 3-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw rol als Agile leider te intensiveren.

De training

Dit is wat jij leert

  • Een overzicht van wat Agile werken is en waarom het noodzakelijk is voor organisaties om te overleven en succesvol te zijn
  • Hoe werkt Agile en hoe kun jij dit succesvol inzetten in jouw organisatie?
  • Hoe je de voordelen, mogelijkheden en impact van Agile kan identificeren in termen van ‘business value’
  • Hoe Agile de ‘root cause’ aangeeft van onzekerheden in de organisatie, zoals mislukte projecten en ontevreden klanten
  • Het verschil tussen een Agile leider en een traditionele leider
  • Praktische tips die meteen toepasbaar zijn voor een Agile leider

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal!

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je CAL certificaten halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

CAL Certificering
Je deelname aan de CAL-ETO training is voldoende om het certificaat te bemachtigen. En niet zomaar een certificaat! Je ontvangt een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om het certificaat te koppelen aan jouw persoonlijke Scrum Alliance account. Dit spreekt helemaal voor zich.

Gefeliciteerd! Je mag jezelf gecertificeerd Agile Leader noemen! Wil je jezelf nog verder ontwikkelen dan kun je verder met de CAL-II training, neem hiervoor contact met ons op, dit is een persoonlijk traject.

Het ontwikkelpad van Certified Agile Leadership Essentials, Teams & Organization

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen